ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός (2-0): Μακέντα Χ2 και 2/2 για το Τριφύλλι

 


Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό στην "Λεωφόρο" για τα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Με τον Μακέντα να σκοράρει δύο φορές ο Παναθηναϊκός συνέχισε την καλή του πορεία στα εντός έδρας παιχνίδια και μάλιστα έκανε και το 2/2 μετά την επικράτηση που είχε και στο Πανθεσσαλικό με την ομάδα της Λαμίας στην προηγούμενη αγωνιστική. Οι Πράσινοι μπήκαν αποφασισμένοι για την νίκη και εκμεταλλευόμενοι το πέναλτι αλλά και το λάθος του Χουχούμη εξασφάλισαν την νίκη και πλέον κυνηγάνε τις υψηλόβαθμες θέσης στην Super League με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, αφού έφτασε στους 17 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός έχει 8 και βρίσκεται στην τρίτη θέση από το τέλος. 

Όμορφο μήνυμα από τις δύο ομάδες: Με κόκκινο σημάδι κάτω απ’ τα μάτια οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, θέλοντας να στείλουν ένα ξεχωριστό μήνυμα.

Αυτή η κίνηση είναι συμβολική, για να καταδείξει πως όλοι είναι στο πλευρό των γυναικών που έχουν πέσει θύματα βίαιης συμπεριφοράς. Με αφορμή φυσικά, την Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών.

1ο Ημίχρονο:

Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο ξεκίνημα. Οι "πράσινοι" έψαχναν το γκολ έχοντας την κατοχή της μπάλας αλλά δεν έβρισκαν τον χώρο για να γίνουν πιο απειλητικοί. Απίστευτο λάθος των αμυντικών του Παναθηναϊκού με τον Καρέλη που ήταν τελείως μόνος του να μην μπορεί να σκοράρει με τον Μπρινιόλι να διώχνει εντυπωσιακά στο 14'. Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό ο Μακέντα πήρε την κεφαλιά αλλά ο Μελίσσας έδιωξε σε κόρνερ στο 22'. Άλλη μια μεγάλη ευκαιρία είχαμε στο 28' ο Αιτόρ δεν κατάφερε να κερδίσει τον μέλισσα σε τετ α τετ. Οι φίλαθλοι των "πρασίνων" ήταν έξαλλοι με τον διαιτητή της αναμέτρησης. 

2ο Ημίχρονο:

Ιδανικό ξεκίνημα για τους "πράσινους" με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μακέντα στο 54'. Στο 58' ο Παναιτωλικός άλλαξε σέντερ φορ αντί του Καρέλη ο Βέργος, πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και αυτός. Κι άλλη αλλαγή για τον Παναιτωλικό ο Μεντόζα πήρε την θέση του Μόρσεϊ στο 61'. Κι άλλο γκολ για τον Ιταλό στο 66', ο Χουχούμης έκανε το λάθος, με τον Μαουρίσιο να κλέβει την μπάλα και να δίνει έτοιμο γκολ στον Μακέντα και 2-0 στην Λεωφόρο, ενώ παράλληλα ο Βιτάλ βγήκε και πήρε την θέση του ο Παλάσιος. Δύο ακόμη αλλαγές ο Γιοβάνοβιτς Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης αντί για Μαουρίσιο και Αιτόρ στο 75', ενώ για τον Αναστασίου, Λουί και Μπελεβώνης αντί του Χουχούμη και του Ντουάρτε. Στο 81' Χατζηθεοδωρίδης αντί για Μακέντα. Τραυματισμός για τον Τσιγγάρα ο οποίος από ότι φαίνεται έβγαλε τον ώμο του με το ιατρικό επιτελείο του Παναιτωλικού αλλά και του Παναθηναϊκού να σπεύδουν για βοήθεια.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σάρλια, Κώτσιρας, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Βιτάλ και Μακέντα

Παναιτωλικός: Μελισσάς, Χουχούμης, Κορνέλιους, Αντούνες, Αποστολάκης, Φλόρες, Τσιγγάρας, Μόρσι, Ντουάρτε, Μπαρμπόσα και Καρέλης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code