ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ιωνικός - Αστέρας Τρίπολης: Δεν Χ-άλασε κανέναν (1-1)



Μοιρασιά είχαμε στο γήπεδο της Νεάπολης ανάμεσα στον Ιωνικό και τον Αστέρα Τρίπολης για την 10η αγωνιστική της Super League, σε ένα παιχνίδι όπου είχε αρκετά καλό ρυθμό αλλά με λιγοστές φάσεις μπροστά απο τις δύο εστίες, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Τα γκολ σημείωσαν οι Τουράμ στο 14ο λεπτό για τον Ιωνικό, ενώ ο Τιλίκα ισοφάρισε στο 28ο με μια εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ.

 Επιστροφή στην δράση για την 10η αγωνιστική, μετά την διακοπή των εθνικών ομάδων, με τις δύο ομάδες να προέρχονται αμφότερες απο ήττες την προηγούμενη αγωνιστική με τον Ιωνικό να χάνει δύσκολα απο τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης με 1-0, ενώ ο Αστέρας ηττήθηκε απο την Λαμία στην Τρίπολη με 0-1.

Α' ημίχρονο

Παιχνίδι δύναμης και πολλών φάουλ στα πρώτα λεπτά με τις δύο ομάδες να προσπαθούνε να χτίσουνε επιθέσεις απο πίσω και να χτυπήσουνε μέσω γρήγορων αντεπιθέσεων. Στην πρώτη πρακτικά μεγάλη ευκαιρία του παιχνιδιού ο Ιωνικός θα ανοίξει το σκορ στο 14ο λεπτό όταν ο Λένις άνοιξε απο τα δεξιά σέντραρε την μπάλα στην μεγάλη περιοχή του Αστέρα και ο Τουράμ κέρδισε την διεκδίκηση στον αέρα και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Τσιφτσή για να γράψει το 1-0, βάζοντας την ομάδα της Νίκαιας σε θέση οδηγού απο νωρίς στο παιχνίδι.

Μετά το προβάδισμα του όμως ο Ιωνικός έχασε μέτρα στο γήπεδο, άφησε την κατοχή στον Αστέρα και το πλήρωσε, όταν στο 29ο λεπτό ύστερα απο φάουλ που κέρδισε στην άκρη της μεγάλης περιοχής, ο Τιλίκα με απευθείας εκτέλεση θα πετύχει ένα άψογο γκολ, στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά μεριά της εστίας, με τον Χουτεσιώτη να μην μπορεί να αντιδράσει έγκαιρα και να ισοφαρίζει σε 1-1.

Το ημίχρονο βγήκε χωρίς την μεγάλη φάση μετά απο τα δύο γκολ, με τον Αστέρα Τρίπολης να έχει δύο ευκαιρίες στο 43' και 44' με τους Σίτο και Σόνι να μπλοκάρονται εύκολα απο τον Χουτεσιώτη, ενώ ο Ιωνικός είδε μια κεφαλιά του Ντάλσιο στις καθυστερήσεις να φεύγει αρκετά εκτός εστίας και το ημίχρονο να τελειώνει ισόπαλο. 

Β' ημίχρονο

Πολύ χλιαρό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να μην θέλουν να ρισκάρουν πολύ και παράλληλα να προσπαθούνε πρώτα να αμυνθούνε και μετά να βγούνε στην επίθεση με περισσότερη προσοχή. Σουτ του Μπενίτο στο 51ο λεπτό δεν ανησύχησε τον Χουτεσιώτη που μπλόκαρε με ευκολία. Φάση διαρκείας και μεγάλη ευκαιρία για να πάρει προβάδισμα για πρώτη φορά στον αγώνα για τον Αστέρα Τρίπολης όταν ύστερα απο σουτ η μπάλα έφτασε στον Σόνι αλλά αυτός απο πλάγια δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χουτεσιώτη.

Λιγότερες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Αστέρα να έχει την κατοχή αλλά να μην μπορεί να την εκμεταλευτεί και τον Ιωνικό να περιμένει παθητικά και να προσπαθεί να χτυπήσει στην αντεπίθεση, μη μπορώντας να βρεθεί με αξιώσεις απέναντι απο την εστία των Αρκάδων. Πρώτη ευκαιρία για τον Ιωνικό με ο Άοσμαν σε δύο περιπτώσεις (78'-79') να μην μπορεί να σκοράρει.

Στο 85' ο Αστέρας Τρίπολης θα χάσει μοναδική ευκαιρία για να σκοράρει όταν ο Χουτεσιώτης κέρδισε τον Σίτο που είχε βγεί τετ-α-τετ και θα κρατήσει το 1-1, ενώ στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων θα διώξει το πλασέ του Γκαρσία σε κόρνερ, με αυτήν να είναι και την τελευταία μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, και το 1-1 να είναι και το τελικό σκορ.

Οι ενδεκάδες

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Γκοτσούλιας, Αοσμάν, Ντάλσιο, Καμπράλ, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Ρομαό, Τουράμ, Λένις

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Καρμόνα, Άλβαρες, Καστάνο, Ατιένθα, Βαλιέντε, Τιλίκα, Σίτο, Ριέρα, Σόνι, Μπενίτο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code