ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ: Με στόχο την νίκη και οι 2, φαβορί ο Δικέφαλος


 Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 10η αγωνιστική της Super League, στο στάδιο του Περιστερίου, στις 19:30, με τις 2 ομάδες να θέλουν να μπουν με το δεξί στο πρωτάθλημα μετά την διακοπή των εθνικών ομάδων. 

Ατρόμητος: Οι Περιστεριώτες δεν έχουν ξεκινήσει καθόλου καλά τη φετινή σεζόν και αγνοούν την νίκη. Την περασμένη αγωνιστική δεν κατάφερε να πάρει κάτι στην εξόρμηση στην Κρήτη, κόντρα στον ΟΦΗ και ηττήθηκε με 2-0, ενώ, πριν από αυτό ο Ατρόμητος είχε πάρει έναν πολύ σημαντικό βαθμό κόντρα στον ΠΑΣ Λαμία, με σκορ 2-2. Τώρα στα της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του κάτω από τις οδηγίες του Γιώργου Κορακάκη. Στις απουσίες για την σημερινή αναμέτρηση, εκτός έχουν μείνει οι, Πίριτς λόγω γαστρεντερίτιδας, ο Τζαβίδας λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, ενώ και ο Μπετινέλι δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα στα πλευρά του. Από εκεί και πέρα ο Ατρόμητος θέλει διακαώς την νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και, αν και γηπεδούχος σίγουρα δεν είναι το φαβορί. 

ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος του Βορρά, έρχεται μετά την διακοπή να ξεκινήσει με το δεξί, όπως δηλαδή τελείωσε και τις υποχρεώσεις του μέχρι και την διακοπή των Εθνικών ομάδων. Την περασμένη αγωνιστική η ομάδα του Ράσβαν Λουτσέσκου, πήρε μία τεράστια νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό με σκορ 3-1 και έναν Κούρτιτς που ''έβγαζε φωτιές'', καθώς πέτυχε 2 τέρματα. Από την άλλη στις Ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις δεν κατάφερε να πάρει την νίκη κόντρα στην Κοπεγχάγη στο στάδιο της Τούμπας, με σκορ 1-2 και θα παλέψει για την πρόκριση. Στα του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο ο Ρουμάνος τεχνικός έχει αρκετούς ''πονοκεφάλους'', καθώς δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Βιεϊρίνια που έκανε και σήμερα ατομικό αλλά και τους Ντόουγκλας Αουγκούστο , Μιτρίτσα και ο Νέλσον Ολιβέιρα. Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει στην Αθήνα.

Στο κομμάτι της βαθμολογίας οι 2 ομάδες είναι πολύ μακριά η μία από την άλλη. Ο Ατρόμητος βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, με μόλις 3 βαθμούς και χωρίς να έχει νίκη μέχρι στιγμής. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς πίσω από Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Την περσινή σεζόν ο Ατρόμητος είχε πολύ καλά αποτελέσματα κόντρα στον ΠΑΟΚ, καθώς πήρε 1 ισοπαλία, με σκορ 1-1, ενώ πήρε και μία νίκη με σκορ 3-2, στην έδρα του. 

Οι αποστολές των 2 ομάδων

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Μανδάς, Σάλτας, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Αθανασίου, Βασιλαντωνόπουλος, Κιβρακίδης, Νάτσος, Ντένιτς, Χαρίσης, Σάλομον, Μουνίθ, Πισάνο, Σπιριντόνοβιτς, Νταβιώτης, Κλωναρίδης, Κουλούρης.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζ. Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Ροντρίγκο, Λύρατζης, Μιχάι, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσιας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code