ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα 0-5: Μεγάλη εκτός έδρας νίκη οι Ηπειρώτες, πρέπει να βάλουν μυαλό οι κιτρινόμαυροι ενόψει ντέρμπι

 


Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη επικρατώντας με 5-0 του Άρη, με τους κιτρινόμαυρους να παίζουν χωρίς τον Φαμπιάνο, τον Σούντγκρεν και τον τιμωρημένο Μπερτόγλιο.

O ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε γρήγορα με τον Σνάιντερ, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το στο 5' λεπτό το 0-1, ενώ διπλασιασε τα τέρματα του με τον Μιλιντσεάνου στο 35' λεπτό, διαμορφώνοντας το σκορ του ημιχρόνου στο 0-2.

Οι κιτρινόμαυροι έδειξαν προβλήματα αμυντικά κυρίως λόγω των απουσιών και δεν κατάφεραν να επιοδορθώσουν την κατάσταση, με τους φιλοξενούμενους με οχτώ ευκαιρίες για γκολ, με έξι στην εστία να βάζουν πέντε γκολ. Ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο έψαχνε τον τρόπο να διασπάσει την άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι που δεν το κατόρθωσε. Οι Ηπειρώτες αν και δεν είχαν "υπεροχή" στο παιχνίδι βάσει των στατιστικών, ήταν άκρως ανταγωνιστικοί και εύστοχοι, αφού με το γκολ του Περέα στο 54' λεπτό και του Εραμούσπε στο 71' λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, έκανε το 0-4. Ο Μορέιρα στο 85' λεπτό διαμόρφωσε για το ΠΑΣ Γιάννινα το τελικό σκορ στο 0-5, σε ένα ματς που θα θέλουν να ξεχάσουν οι κιτρινόμαυροι ενόψει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (28/11).


ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σάκιτς (46’ Λούκας Σάσα), Μπράμπετς, Δεληζήσης, Γκάνεα, Τζέγκο, Εντιαγέ (82’ Ματίγια), Γκαρσία, Ιτούρμπε (46’ Μαντσίνι), Γκάμα και Καμαρά (82’ Λόπεθ).

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξας): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας (81’ Παντελάκης), Πίρσμαν, Καραχάλιος (81’ Λιάτσος), Ντομίγνκες, Γκαρντάφσκι (81’ Οικονομόπουλος), Σνάιντερ, Μιλιντσεάνου (63’ Μορέιρα) και Περέα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code