ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναιτωλικός - ΟΦΗ: Να μπουν στο παιχνίδι των νικών οι Αγρινιώτες και οι Κρητικοί

 


Ο Παναιτωλικός υποδέχεται στο Αγρίνιο στις 16:00 μ.μ, τον ΟΦΗ στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Παναιτωλικός:

Η ομάδα του Αγρινίου μετράει μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα αυτή απέναντι στον Ατρόμητο ενώ στο τελευταίο παιχνίδι πριν την διακοπή ηττήθηκε με 3-1 από την ΑΕΚ. 

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έχει μόλις έναν πόντο σε τρία παιχνίδια που έχει δώσει στην έδρα της και κόντρα στους Κρητικούς θέλει την πρώτη της νίκη.

Ο Παναιτωλικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ντίας, Μπαρμπόσα , Μεντόσα, Χουχούμη και Περέιρα.

ΟΦΗ:

ο ΟΦΗ βρίσκεται στην 11η θέση μετά τις τέσσερις ισοπαλίες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής ηττήθηκε 3-1 στην Κρήτη από τον ΠΑΟΚ.

ο Νίκος Νιόπλιας καταστρώνει τα σχέδιά του χωρίς τους Στάικο, Τσιλιανίδη, Ουές, Λυμπεράκη, Ντε Γκουζμάν, Βάτερμαν, Γρίβα και Διαμαντή. Αντίθετα, οι Μεγιάδο και Τοράλ ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός: Ροντρίγκες, Αποστολάκης, Αντούνες, Βργκοτς, Βαρόνε, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Μπελεβώνης Χ., Φλόρες, Μελίσσας, Φυτόπουλος, Μόρσεϊ, Τσιγγάρας, Ζεστέντ, Μπελεβώνης Στ., Μπακαδήμας, Μαλής.

ΟΦΗ: Επασί, Σωτηρίου, Σηφάκης, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Βούρος, Καμάου, Καστάνιος, Μεγιάδο, Ναμπί, Νέιρα, Μπαλογιάννης, Γιαννούλης, Τοράλ, Πασαλίδης, Φαν Ντούινεν, Γκαγέγος, Ντουρμισάι, Λάμπρου, Σελίμοβιτς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code