ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ - Ατρόμητος : Νίκη στη νέα εποχή

 


Η Ένωση φιλοξενεί τον Ατρόμητο (17/08 ,20.30) σε ένα παιχνίδι όπου ο Παράσχος ψάχνει την πρώτη του νίκη ως προπονητής της νέας του ομάδας , αλλά και ο Αργύρης Γιαννίκης θέλει να συνδυάσει το ντεμπούτο του με του 3 βαθμούς !

Από την μία πλευρά ο Ελληνογερμανός τεχνικός φαίνεται ότι θα ''πατήσει'' σε σχήματα και λογικές του προκατόχου του ψάχνοντας το θετικό αποτέλεσμα , ώστε μέρα με τη μέρα να δημιουργήσει την ΑΕΚ που επιθυμεί .

Από τη στιγμή που Άμραμπατ και Σιμάνσκι είναι έτοιμοι , ο Αργύρης Γιαννίκης θα ανεβάσει ψηλά τις γραμμές του ''Δικεφάλου'' προσπαθώντας να μεταφέρει την πίεση και το άγχος στους αντιπάλους του και με άμεση ανάκτηση της μπάλας να μην δεχθούν αντεπιθέσεις !

Ο 41χρονος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 και τους : Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια ,Μισλέν δεξιά και Μοχαμάντι αριστερά στην άμυνα . Βράνιες , Τζαβέλλας στα στόπερ . Σιμόες με τον Σιμάνσκι στον άξονα , μπροστά τους ο Τζούμπερ ,αριστερά ο Άμραμπατ , δεξιά ο Λιβάι Γκαρσία και στην κορυφή ο Αραούχο.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι , αναμένεται να παραχωρήσουν την κατοχή στους ''κιτρινόμαυρους'' , με σκοπό να μην την αφήσουν να απειλήσει και να χτυπήσουν στο επιθετικό τρανζίσιον με τους Κλωναρίδη και Κουλούρη .Άλλωστε με αυτή τη συνταγή ο άλλοτε τεχνικός του Ατρομήτου Κάναντι , έχει ''φύγει'' με ''διπλό'' από το ΟΑΚΑ . Βέβαια ο Παράσχος θα πρέπει να βρει τρόπο να μην γίνουν τα αμυντικά λάθη που μας έχουν συνηθίσει να κάνουν οι ποδοσφαιριστές του.

Ο έμπειρος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κυριάκου Παπαδόπουλου που προπονήθηκε. Κανονικά συμμετείχε στο πρόγραμμα και ο Χάρης Χαρίσης, ενώ ο Γιώργος Νταβιώτης συνέχισε την αποθεραπεία του και αναμένεται να επιστρέψει στην διάθεση του Γιώργου Παράσχου μετά το ματς με των Ιωνικό.

Ο 69χρονος προπονητής αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 3-5-2 και τους : Πίριτς στο τέρμα . Παπαδόπουλος , Χατζηισαΐας και Γκαλβάο η τριάδα στην άμυνα . Δεξί φουλ μπακ ο Βασιλαντωνόπουλος και αριστερό ο Καστεγιάνο . Ντένιτς , Σάλομον και Καρτάλης στον άξονα .Ενώ επιθετικό δίδυμο ο Κλωναρίδης με τον Κουλούρη.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code