ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ - Βόλος ΝΠΣ: "Μάχη κορυφής" που μπορεί να κρύβει εκπλήξεις


Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Βόλο ΝΠΣ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της φετινής Super League σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι στην Τούμπα στης 16:00.

ΠΑΟΚ: Η διακοπή των Εθνικών ομάδων βρήκε τον Δικέφαλο του Βορρά να συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις και να κερδίζει με 1-3 στο "Γεντί Κουλέ" τον ΟΦΗ, ενώ προερχόταν και από ένα καλό, αλλά όχι το καλύτερο αποτέλεσμα αφού δεν κατάφερε να κερδίσει την Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τούμπα και το παιχνίδι τελείωσε 1-1, με την ομάδα του Λουτσέσκου ωστόσο να δείχνει καλό πρόσωπο. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ρουμάνος τεχνικός μετά την προπόνηση του Σάββατο, ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Βόλο, με κάποιες απουσίες. Πιο συγκεκριμένα δεν θα δώσουν το παρών οι τραυματίες Σίντκλεϊ και Κρέσπο, ο ανέτοιμος Ινγκασον και ο νεαρός Τσιγγάρας ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα. Ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει τα καλά αποτελέσματα και να παραμείνει κορυφή.

Βόλος ΝΠΣ: Η ομάδα του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ δίναν η έκπληξη μέχρι τώρα του φετινού πρωταθλήματος και κάνει πολύ καλές εμφανίσεις, αλλά παίρνει και αποτελέσματα. Πριν από την διακοπή για τις Εθνικές ομαδες ο Βόλος είχε κερδίσει με 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ προερχόταν απο την βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό με 5-1 μέσα στην έδρα των "Πράσινων". Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ισπανός θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη με μια μόνο απουσία. Πιο συγκεκριμένα μέχρι τελευταία στιγμή δεν γνώριζε ο Αμπασκάλ αν θα μπορέσει να έχει στην διάθεσή του τον τερματοφύλακα Κότνικ, ο οποίος τελικά δεν θα βρίσκεται στην αποστολή και αποτελεί τον μοναδικό πονοκέφαλο για την ομάδα από τον Βόλο. Από εκεί και πέρα οι Θεσσαλοί έχουν δείξει τι μπορούν να κάνουν και θέλουν να κάνουν την έκπληξη να "παγώσουν" την Τούμπα.

Στο βαθμολογικό κομμάτι αν καν πολύ νωρίς ΠΑΟΚ μια Βόλος Βρίσκονται κοντά με την Δικέφαλο του Βορρά να είναι 1ος έχοντας 12 βαθμούς ενώ ακριβώς απκ κάτω με τους ίδιους βαθμούς βρίσκεται και ο Βόλος. Στο κομμάτι της προϊστορίας που δεν είναι και πολύ μεγάλη καθώς η ομάδα του Βόλου είναι καινούρια σχετικά, σε 6 μεταξύ τους παιχνίδια ο ΠΑΟΚ έχει 5 νίκες και μία ισοπαλία με τους Βολιότες να μην έχουν κερδίσει ποτέ.

Οι αποστολές των 2 ομάδων

ΠΑΟΚ (Ράσβαν Λουτσέσκου): "Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Τέιλορ, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Εσίτι, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι και Ακπομ". 

Βόλος ΝΠΣ (Γκιγιέρμο Αμπασκάλ): "Κλέιμαν, Παπαδόπουλος, Κούζντρα, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Γκρίλο, Φερράρι, Ρινέρ, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Σοάρες, Νίνης, Φερνάντες, Μεταξάς, Βοϊτκόφσκι, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ροσέρο, Φαν Βέερτ". 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code