ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ιμπραίμοβιτς: "Θα συνεχίσω να παίζω μέχρι κάποιος να με δίωξει"


Συνέντευξη στο γαλλικό Telefoot παραχώρησε ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς μιλώντας για την κατάσταση του στα 40 του έτη και τον τραυματισμό που δεν του επιτρέπει την παρούσα σεζόν να βοηθήσει την ομάδα του την Μίλαν. Παράλληλα, μίλησε για την καριέρα του, την παρουσία του στην Παρί σεν Ζερμέν, για την τωρινή κατάσταση των Παριζιάνων και το τι σκοπεύει να κάνει από εδώ και πέρα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Λοιπόν, σου λείπω στη Γαλλία ή όχι; Γιατί από τότε που έφυγα, τι λες, τίποτα; Πρέπει να είναι βαρετό να δουλεύεις στη Γαλλία τώρα"

Για το μυστικό της μακροζωίας: "Θέλω να αποδείξω σε όλους ότι το 40 είναι απλώς ένας αριθμός, μπορώ ακόμα να κάνω αυτό που αγαπώ. Δεν μπορώ να παίξω όπως έκανα 5 ή 10 χρόνια πριν, αλλά είμαι πιο έξυπνος και έχω περισσότερη εμπειρία"

Για την κατάσταση που βρίσκεται: "Είμαι έκπληκτος από την απόδοσή μου; Όχι, είμαι ο καλύτερος. Δεν μπορείς να εκπλαγείς όταν ξέρεις ότι είσαι ο καλύτερος. Υπάρχει παίκτης στον κόσμο σήμερα που μου θυμίζει τον εαυτό μου; Όχι, κανένας. Υπάρχει μόνο ένας Ζλάταν". Δεν έχω τίποτα άλλο να αποδείξω, αλλά δεν θέλω να μετανιώνω όταν τα παράτησα. Πες μου ότι θα μπορούσα να συνεχίσω. Θα συνεχίσω μέχρι κάποιος να με διώξει ή να πει ότι τελείωσα, πραγματικά τελείωσα".

Για το μέλλον του: "Θα είναι η Μίλαν η τελευταία μου ομάδα; Δεν είμαι σίγουρος... Θέλω να παίξω όσο μπορώ. Αν αποφασίσουν να με διώξουν όταν νιώσω ότι μπορώ ακόμα να συνεχίσω, θα συνεχίσω. Στο Μιλάνο έχω σπουδαίο ρόλο, μεγάλες ευθύνες, εξαιρετική ηγεσία. Είναι μια κατάσταση που μου αρέσει και μου φέρνει πολλά γιατί είμαι ο μεγαλύτερος. Και είναι η πρώτη ομάδα στην οποία παίζω αυτόν τον ρόλο".

"Πρέπει να πιστεύεις στο Scudetto. Για να είναι δυνατό, πρέπει να δουλέψεις, να κάνεις θυσίες και να πιστέψεις σε αυτό. Αυτές είναι οι λέξεις-κλειδιά. Χωρίς αυτό μπορείς να είσαι όσο καλός θέλεις, αυτό δεν θα γίνει σημαίνει ότι θα πετύχεις τους στόχους σου"

Για την Παρί : "Όταν αγοράστηκε η PSG, ήμουν από τους πρώτους που υπέγραψαν. Και είμαι πολύ περήφανος. Χωρίς εμένα η PSG δεν θα είχε γίνει αυτό που είναι. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ήρθα για αυτό. "Λεφτά, πόλη, ζωή". Όχι: ήρθα και όλα άλλαξαν»

Για τον καλύτερο παίχτη στο κόσμο: "Ο Μπαπέ είναι στο top 10 μου. Υπάρχουν παίκτες που είναι στην κορυφή για πολύ καιρό, αλλά για τους νέους, υπάρχει ο Χάαλαντ και ποιος άλλος... υπάρχει ο Ιμπραΐμοβιτς, δεν χρειάζονται άλλοι!" 

Για τον Μπαπέ: "Λατρεύω τον Μπαπέ, αλλά δεν κάνει αρκετά. Μπορεί να γίνει τόσο δυνατός αν κάνει κακό στον εαυτό του. Πρέπει να μυρίσει τη γεύση του αίματος, πρέπει να περπατήσει στη φωτιά. Θα πει ότι δεν είσαι αρκετά καλός και θα είσαι καλύτερα".

Για την άφιξη του Μέσι στην Παρί: "Είναι μια καλή πρόκληση για τον Μέσι. Θα δοκιμάσει κάτι καινούργιο μετά από πολύ καιρό στη Μπαρτσελόνα και έρχεται σε έναν πολύ φιλόδοξο σύλλογο και που θέλει να κερδίσει και που είναι ακόμα σε μια μορφή άνοδο"

Για το αν η σημερινή Παρί είναι πιο δυνατή από όταν βρισκόταν εκείνος εδώ: "Βρίσκω τη σημερινή ομάδα πιο δυνατή από αυτήν της εποχής μου; Όχι. Ήμασταν ομάδα. Σήμερα δεν είναι ομάδα"

Για την μεγάλη του υπερηφάνεια: "Είμαι περήφανος που βρίσκομαι σε υψηλό επίπεδο εδώ και 20-25 χρόνια. Κατάγομαι από μια μικρή χώρα με 10 εκατομμύρια ανθρώπους και έχω δείξει στον κόσμο ότι ένας ποδοσφαιριστής που κατάγεται από τη Σουηδία ξέρει να παίζει ποδόσφαιρο". "Αυτό που δεν θέλω να μου αφαιρέσουν οι φίλοι του ποδοσφαίρου μετά την καριέρα μου. Ότι υπήρξα ο καλύτερος παίκτης όπου κι αν ήμουν."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code