ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λαμία-Ατρόμητος (15:00): Ψάχνοντας να..."ανασάνουν" βαθμολογικά

 


Στο ΔΑΚ Λαμίας θα αναμετρηθούν σήμερα (31/10/2021 15:00) η Λαμία και ο Ατρόμητος, μία μάχη στα χαμηλά της βαθμολογίας, με απώτερο σκοπό το τρίποντο που θα δώσει μεγάλη "ανάσα" βαθμολογικά.

Η Λαμία με μία μόλις νίκη στο πρωτάθλημα, εκτός έδρας απέναντι στον Ιωνικό, δεν έχει καταφέρει να κάνει σεφτέ στο ¨σπίτι¨ της και έχει συγκεντρώσει μόλις 5 βαθμούς φέτος, με τα τελευταία όμως παιχνίδια απέναντι σε Άρη, ήταν αξιόμαχη καθ' όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και ας αγωνίστηκε με 10 για ένα ολόκληρο ημίχρονο, και απέναντι στον ΟΦΗ που πήρε λευκή ισοπαλία.Οι Νιούνιες και Ρόμανιτς.

Ο Ατρόμητος έρχεται στην Λαμία με μόνο στόχο την νίκη.Αποτελώντας την δυσάρεστη έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα με μόλις 2 βαθμούς και στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μέσα σε αυτά προστίθεται και ο αποκλεισμός μεσοβδόμαδα από τον παναθηναϊκό αλλά με το πρόβλημα να έχει δημιουργηθεί πραγματικά από την προηγούμενη αγωνιστική στην ήττα εντός έδρας με 2-0 από τον Ιωνικό.Ο Γιώργος Παράσχος δεν έχει σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσει πέραν αυτού του Σπιριντόνοβιτς, που όμως δεν είναι βασική και αναντικατάστατη λύση.


Η αποστολή της Λαμίας:

Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Μανούσος, Καραμάνος, Τσούκαλος και Μανουσάκης.


Η αποστολή του Ατρόμητου:

Πίριτς, Γιαννιώτης, Μανδάς, Γκαλβάο, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαδόπουλος, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Κιβρακίδης, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Νάτσος, Χαρίσης, Καρτάλης, Σάλομον, Μπεντινέλι, Μουνίθ, Κουλούρης, Κωτσόπουλος, Τζαβίδας, Κλωναρίδης


Πιθανές ενδεκάδες:



Λαμία:
 

Γκαραβέλης ,Σκόνδρας, Αντέτζο, Γκόλεμιτς, Μαρτίνεθ , Τζανδάρης, Μπεχαράνο ,Καραμάνος, Τιρόνε, Ελευθεριάδης ,Αραμπούλι

Ατρόμητος: 

Πίριτς ,Κιβρακίδης, Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Καστεγιάνο , Ντένιτς, Σάλομον, Καρτάλης , Μπεντινέλι, Κουλούρης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code