ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μπαρτσελόνα: Στο νοσοκομείο ο Αγκουέρο από το καρδιακό πρόβλημα

 


Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος στον χθεσινό αγώνα των Μπλαουγκράνα κόντρα στην Αλάβες έπεσε στο έδαφος κατατρομάζοντας όλο το ποδοσφαιρικό πλανήτη (ανασύροντας μνήμες από το καρδιακό επεισόδιο του Κρίστιαν Έρικσεν στο πρόσφατο Euro) και αναγκάστηκε να φύγει από το γήπεδο με πόνους στο στήθος ενώ αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί θα κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ο Αργεντινός επιθετικός έπεσε στον αγωνιστικό χώρο εκτός φάσης σε μία ανύποπτη στιγμή. Άμεσα κινητοποιήθηκε το ιατρικό τιμ της Μπαρτσελόνα με τον διαιτητή να διακόπτει αμέσως την αναμέτρηση για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στον Αγκουέρο. Ο Αργεντινός κατάφερε να σηκωθεί από τον χλοοτάπητα και περπάτησε μέχρι τα αποδυτήρια με το κοινό να τον χειροκροτεί.

Σχολιάζοντας στη συνέχεια, ο βοηθός προπονητής της Μπαρτσελόνα Σέρχιο Μπαρχουάν είπε: "Μου είπε ότι ζαλιζόταν λίγο. Έμαθα τώρα ότι τον πήγαν στο νοσοκομείο για να δω τι πραγματικά έχει. Δεν ξέρω ακόμη τι έχει".

Η Αργεντίνος δημοσιογράφος Βερόνικα Μπρουνάτι αναφέρει ότι ο Αγκουέρο υπέστη ταχυκαρδία από τον καρδιακό του ρυθμό που χτυπούσε πολύ γρήγορα, αλλά αισθανόταν «καλά» και « θα συνεχίσει να αξιολογείται». Ο δημοσιογράφος του TYC Gaston Edul, επίσης από την Αργεντινή, λέει ότι ο "Κουν" υπέστη ένα παρόμοιο επεισόδιο σε ηλικία 12 ετών. Ένας άλλος ισχυρίστηκε ότι η κρίση πανικού δεν αφαιρεί οξυγόνο, αλλά αντίθετα απαιτεί περισσότερο από το συνηθισμένο.

Σε κάθε περίπτωση, ο Αγουέρο φαίνεται πλέον απίθανο να κάνει το απαραίτητο ταξίδι της Τρίτης στη Ντιναμό Κιέβου για τον αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ της Μπάρτσα και όλοι εύχονται ταχεία ανάρρωση. 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code