ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατρόμητος - Παναιτωλικός: Μάχη για την πρώτη νίκη

 


Ο Ατρόμητος υποδέχεται σήμερα στο "Περιστέρι" τον Παναιτωλικό στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Οι δύο ομάδες έχουν αρχίσει με χαμόγελα τη φετινή σεζόν, καθώς οι γηπεδούχοι πήραν βαθμό στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ οι Αγρινιώτες δεν λύγισαν από την πίεση του Αστέρα Τρίπολης.

Ατρόμητος:

Οι «κυανόλευκοι» του Άνχελ Λόπεθ, που ολοκλήρωσαν με ακόμα μία μεταγραφή (αυτή του Ανδρέα Γιαννιώτη) σε ένα πολυάσχολο καλοκαίρι με 14 προσθήκες, θέλουν να «χτίσουν» στο θετικό αποτέλεσμα της πρεμιέρας, ενώ και ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός έχει ως μοναδικό στόχο την πρώτη του νίκη στον πάγκο της νέας του ομάδας. 

Παναιτωλικός:

Ο Γιάννης Αναστασίου, θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, από την οποία αποχώρησε τον Νοέμβριο του 2019, επιστρέφοντας σε πολύ γνώριμα λημέρια. Ο Έλληνας τεχνικός, που είδε αρκετά θετικά στη «λευκή» ισοπαλία κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, μπορεί να υπολογίζει για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στους Μπαρμπόσα, Φλόρες και Μεντόζα.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Ατρόμητος: Πίριτς, Μανδάς, Βασιλαντωνόπουλος, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Γκαλβάο, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Νάτσος, Καρτάλης, Σάλομον, Μπεντινέλι, Μουνίθ, Πισάνο, Κλωναρίδης, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης, Κωτσόπουλος, Τζαβίδας.

Παναιτωλικός: Ροντρίγκες, Χουχούμης, Αντούνες, Βργκοτς, Βαρόνε, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Ντίας, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Μπελεβώνης, Φλόρες, Μόρσεϊ, Παρδαλός, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Ζεστέντ, Μαλής.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code