ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ-ΑΕΚ: Επικίνδυνη έξοδος για το 2 στα 2



 Δύσκολη εκτός έδρας εξόρμηση στην Κρήτη και το Ηράκλειο (19/9, 18:15) για την ΑΕΚ όπου θα ψάξει την δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα με στόχο να σκαρφαλώσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αντιμετωπίζοντας όμως τον επικίνδυνο ΟΦΗ, που στην πρεμιέρα απέσπασε το 0-0 απο τον Άρη στην Θεσσαλονίκη και δείχνει ότι θα είναι μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα.

Ο ΟΦΗ όντας μαχητικός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στο Άρη, κατάφερε να φύγει με το 0-0 απο την Θεσσαλονίκη και αυτήν την φορά έχοντας στο πλευρό τους και τους οπαδούς της, θα προσπαθήσει να αποσπάσει βαθμό ή βαθμούς και απο την ομάδα της ΑΕΚ.

Εκτός αποστολής για την ομάδα του Νίκου Νόπλια έμεινε όπως αναμενόταν ο Νίκος Μαρινάκης όπου είχε τραυματιστεί στην πρεμιέρα κόντρα στον Άρη, ενώ νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι ο αριστερός μπακ Οδυσσέας Λυμπεράκης. Εκτός βρίσκονται και οι τραυματίες Τοράλ, Μεγιάδο, Στάικος και Τσιλιανίδης.

Η  Ένωση κέρδισε πολύ πιο δύσκολα απο ότι μαρτυράει το τελικό 3-0 επι του Ιωνικού, δείχνοντας αρκετές αστάθειες στην αρχή του παιχνιδιού, πριν μείνουν με 10 οι Νικαιώτες. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει πάει στην Κρήτη με μοναδικό στόχο να κάνει το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα και να συνεχίσει το νικηφόρο σερί παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Πέτρος Μάνταλο συμπεριλήφθηκε τελικώς στην αποστολή ξεπερνώντας τον τραυματισμό του αλλά αναμένετε να βρίσκεται στον πάγκο. Εκτός όμως έμεινε ο Γαλανόπουλος που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα καθώς και ο Σιμόες που δεν βρίσκεται ακόμα στο 100% για να μπορεί να προσφέρει. Εκτός έμεινε και ο νεοαποκτηθέντας Μαχαμάντι.

Η αποστολή του ΟΦΗ:

Epassy, Waterman, Σωτηρίου, Weiss, Λυμπεράκης, Διαμαντής, Βούρος, Selimovic, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης, De Guzman, Neira, Gallegos, Durmishaj, Γρίβας, Kamau, Castaignos, Λάμπρου, Πασαλίδης, van Duinen.

Η αποστολή της ΑΕΚ: 

Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Θεοχάρης, Μπακάκης, Σβάρνας, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code