ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ-Ιωνικός: Ανανεωμένη και με κόσμο θέλει να ξεκινήσει με το δεξί η Ένωση


 

 Πρεμιέρα σήμερα (12/9, 20:30) με το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για την πλήρως, ανανεωμένη, ΑΕΚ του Βλάνταν Μιλόγεβιτς να υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον νεοφώτιστο Ιωνικό όπου επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία έπειτα από 14 χρόνια, και θα παλέψει με νύχια και με δόντια για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία.

Με την παρουσία του κόσμου της θα υποδεχτεί η Ένωση ύστερα από απουσία περίπου 2 ετών από τις κερκίδες, τον νεοφώτιστο Ιωνικό, με μοναδικό στόχο την νίκη και την καλή εμφάνιση, έχοντας τον αέρα ανανέωσης που υπέστη το ρόστερ της, έχοντας προσθέσει στο δυναμικό της 13 ποδοσφαιριστές, με ότι συνεπάγεται αυτό. Στον αντίποδα η ομάδα της Νίκαιας επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια ύστερα από απουσία 14 ετών, με μοναδικό της στόχο την παραμονή της πάση θυσία, κάτι που φάνηκε και απο τις μεταγραφές της, όπου πρόσθεσε σημαντικά ονόματα με παρελθόν σε μεγάλες ομάδες της χώρας όπως οι Κάνιας (ΠΑΟΚ) και Τσιγκρίνσκι (ΑΕΚ).

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα έχει γεμάτη την φαρέτρα του στο σημερινό παιχνίδι, έχοντας μια πληθώρα παιχτών για να επιλέξει για την μεσο-επιθετική γραμμή στην ΑΕΚ, ύστερα και από την προσθήκη των τελευταίων ημερών με τους Τζούμπερ και Γέβτιτς, ενώ μέσα στην αποστολή βρίσκεται και ο Λιβάι Γκαρσία μετά την μικρο-επέμβαση που είχε υποβληθεί, και δεν αποκλείεται και οι τρεις να πάρουνε χρόνο συμμετοχής στο ματς.

Στην αντίπερα όχθη, ο Δημήτρης Σπανός δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κάνιας και Μπάσα, όπου συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα τους και το Σάββατο και τέθηκαν εκτός αποστολής. Αντιθέτως στην αποστολή θα βρίσκεται για πρώτη φορά ο Ντιμίτρο Τσιγκρίνσκι όπου πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με την ομάδα της Νίκαιας, έχοντας περάσει ολόκληρο το καλοκαίρι κάνοντας προπονήσεις με την ομάδα του Ιωνικού.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μπακάκης, Σβάρνας, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Γέφτιτς, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Ζούμπερ και Τάνκοβιτς.

Η αποστολή του Ιωνικού: Αναγνωστόπουλος, Χριστοδούλης, Χουτεσιώτης, Τσιριγώτης, Βαφέας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσες, Κάκος, Κωνσταντινίδης, Γκοτσούλιας, Άοσμαν, Ντάλσιο, Μπουένο, Ρομαό, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας, Τουράμ, Λένις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code