ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός - Απόλλωνας Σμύρνης (4-0): Παναθηναϊκός από τα παλιά

 


Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Λεωφόρο για την 1η αγωνιστική της Super League 1.

ΤΡΟΜΕΡΟΣ Παναθηναϊκός από τα παλιά, μπήκε με το δεξί στην νέα σεζόν αφού επικράτησε με 4-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι πράσινοι ήταν απολαυστικοί με τα νέα πρόσωπα να δείχνουν καλά δείγματα στην πρεμιέρα. Ο Βιτάλ ήταν το πρόσωπο του αγώνα αφού ήταν ο παίχτης που έκανε την διαφορά μέσα στο γήπεδο προκαλώντας τον κόσμο να φωνάζει το όνομα του. Με αυτό το αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός δείχνει τις προθέσεις του από το ξεκίνημα. 

1ο Ημίχρονο:

Οι δύο ομάδες μπήκαν αρκετά δυνατά από το πρώτο κι όλας λεπτό αλλά οι "πράσινοι" έδειχναν κάπως αγχωμένοι. Ο Απόλλων έδειξε τις προθέσεις του από την αρχή με πίεση σε όλο το γήπεδο με τους "πράσινους" να κάνουν πολλά λάθη. Πολύ σκληρό παιχνίδι από την μεριά του Απόλλωνα με θύμα τον Βιτάλ, μάλιστα σε μια φάση κοντά στην μεγάλη περιοχή ο Βιτάλ δέχτηκε ένα τάκλιν με τον Σιδηρόπουλο να δείχνει συνέχεια στο ματς. Κίτρινη κάρτα πήρε στο 19' ο Μαουρίσιο κάνοντας τάκλιν στον χώρο του κέντρου παίρνοντας καθαρά την μπάλα. Η πρώτη φάση στο παιχνίδι ήταν για τον Απόλλωνα στο 22' με τον Σλίβκα να κάνει το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Βέλεθ και πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Διούδη Τρομερό λάθος του Βέλεθ έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα κατέληξε στον Ντάουντα που έκανε το σουτ με τον Διούδη να λέει όχι. Στο 26' ο Πέρεθ έκανε ένα τρομερό σουτ η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην αμέσως επόμενη φάση ο Λούντκβιστ έκανε την σέντρα και ο Αϊτόρ δεν μπόρεσε να βάλει την μπάλα στα δίχτυα μέσα στην αναμπουμπούλα. Γκολ για τον Παναθηναϊκό στο 30' ο Βιτάλ έκανε το σουτ και με δεύτερη προσπάθεια ο Μαουρίσιο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 43' βγήκε στην πλάτη της άμυνας με τους αμυντικούς του Παναθηναϊκού να έχουν χαθεί, ο Διούδης όμως ήταν ξανά εκεί. Απίστευτος Βιτάλ πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του έδωσε πλάγια στον Χουανκάρ που έβγαλε την μπαλιά στον Καρλίτος που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 45'. Κατά την διάρκεια που οι παίχτες έβγαιναν από τον αγωνιστικό χώρο οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού φώναζαν το όνομα του Βιτάλ. 

2ο Ημίχρονο:

Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλωνας είχε μπει πιο δυνατά και μάλιστα στο 49' ο Ντάουντα κατέβασε πολύ όμορφα την μπάλα στην περιοχή των πράσινων έκανε το σουτ αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 53' ο Φατιόν είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο. Ο ρυθμός του παιχνιδιού είχε πέσει μέχρι το 65' όπου δεν υπήρχε και κάποια σημαντική φάση. Στο 67' κι άλλο γκολ για τον Παναθηναϊκό αυτή την φορά με τον Βιτάλ όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 73' κι άλλο γκολ για τον Παναθηναϊκό εκπληκτικός για άλλη μια φορά ο Βιτάλου έβγαλε μια πανέμορφη μπαλιά μετά από κλέψιμο στον Καρλίτος ο οποίος έκανε το 3-0. Ο Απόλλων δεν μπορούσε να διαχειριστεί την κατάσταση με αποτέλεσμα να κάνει πολλά φάουλ. Στο 82' ο Παλάσιος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα πέρασε λίγο έξω. ΓΚΟΛΛΛΛ ασταμάτητος Παναθηναϊκός, Στο 84' τρομερό σουτ του Αλεξανδρόπουλο έξω από την περιοχή για το 4-0. Λίγο πριν την λήξη ο Απόλλων είχε μια μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 4-1 αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι. 

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Διούδης, Βέλεθ, Σάρλια, Χουανκάρ, Κότσιρας, Πέρεθ, Μαουρίσιο (Αλεξανδρόπουλος 45'), Λούντκβιστ (Ιωαννίδης 45'), Βιτάλ (Παλάσιος 74'), Αϊτόρ (Χατζηγιοβάνης 65'), Καρλίτος.

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Τουτουαρίμα,Φατιόν, Κάστρο, Σλίβκα (Βαν Λα Πάρα 64'),Τσιλούλης (Ματέι 64'), Ντάουντα (Ιωαννίδης 64') , Σαχλί (Παμλίδης 54') 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code