ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΝΠΣ Βόλος-ΠΑΣ Λαμία: "Να μπουν με το δεξί" και οι 2 στη μάχη της πρεμιέρας

 


Πρεμιέρα στην φετινή Super League 1 θα κάνει σήμερα στις 18:15 ο Βόλος που αντιμετωπίζει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την ομάδα της Λαμίας, διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Καραντώνης. 

Και οι 2 ομάδες με πολλά νέα πρόσωπα και αλλαγές θέλουν να δείξουν από την αρχή τι μπορούν να κάνουν και φυσικά έχουν ως στόχο την νίκη.

ΝΠΣ Βόλος: Ο γηπεδούχος Βόλος έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με την πολύ δυνατή περσινή του ομάδα. Νέος προπονητής της ομάδας ανέλαβε ο 32χρονος Γκιγιέρμο Αμπασκάλ. Στο επίπεδο των ποδοσφαιριστών έφυγαν και ήρθαν πολλοί. Εφυγαν από την ομάδα οι Δουβίκας Περέα Τέκιο, Μπουένο, Ντεντάκης, Γκαραβέλης, Σαντσες, Μαρτίνες και Μήτογλου που ήταν βασικά γρανάζια. Ενώ στην ομάδα ήρθαν μεταξύ άλλων και οι Ρομέρο, Ρεγκατέν, Πουρίτα, Φαν Φέερτ και Φερνάντες που λογίζονται για βασικοί. Από την πρωτη αποστολή της ομάδας του Βόλου δεν λείπουν και τα προβλήματα, καθώς έμεινε εκτός ο Σωτήρης Νίνης λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. Εκτός έμειναν και οι τραυματίες, Ορόζ, Ριένστρα, Ρινέρ και Τριανταφύλλου.

ΠΑΣ Λαμία: Απο την άλλη η Λαμία πέρυσι έκανε πολύ καλή εκκίνηση, μετά τον Ιανουάριο βρήκε την ταυτότητα της και έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο που της έδωσε αποτελέσματα και έμεινε στην κατηγορία και όπως ήταν φυσικό έμεινε και ο Μιχάλης Γρηγορίου στον πάγκο της ομάδας για την νέα σεζόν. Στο επίπεδο των παικτών αποχώρησαν 10 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι Ντέλετιτς και Επασί, κατά τα άλλα η Λαμία διατήρησε τον κορμό της, ενώ ήρθαν και αναμένονται σημαντικοί οι Μανούσος, Νούνιες, Γκέντζογλου και Ελευθεριάδης. Στην αποστολή της πρεμιέρας δεν συμπεριλήφθηκε ο Βολιβιανός Ντάνι Μπεχαράνο που έχει δρόμο ακόμα για την επιστροφή του στα γήπεδα μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε τον Ιούλιο.

Την περασμένη σεζόν οι 2 τους βρέθηκαν αντιμέτωπες 4 φορες με τις 2 να λήγουν ισόπαλες με 1-1. Ενώ μια νίκη είχε ο ΠΑΣ Λαμία με 2-0 και μια ο ΝΠΣ Βόλος με 1-2.

Οι αποστολές των 2 ομάδων:

ΝΠΣ Βόλος: "Κότνικ, Κλέιμαν, Παπαδόπουλος, Κούζντρα, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Γκρίλο, Λογαράς, Φερράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Σοάρες, Φερνάντες, Μεταξάς, Βοιτκόφσκι, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ροσέρο, Τερεζίου, Φαν Βέερτ". 

ΠΑΣ Λαμία: "Γκαραβέλης, Saranov, Προβυδάκης,  Σαραμαντάς, Adejo, Τζανετόπουλος, Martinez, Σκόνδρας, Βύντρα, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Nunez, Tyrone, Ελευθεριάδης, Γκέντζογλου, Μανούσος, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Romanic, Μανουσάκης". 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code