ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 1-2: "Καρδιοχτύπησε" αλλά έφυγε με το "διπλό"!


Μεγάλης σημασίας νίκη για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έφυγε νικητής από το Αγρίνιο επικρατώντας 1-2 φτάνοντας τους 6 βαθμούς. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Παναιτωλικό που έχασε πολλές ευκαιρίες χωρίς να καταφέρει να πάρει τουλάχιστον τον "βαθμό".

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Πρώτη φάση στο ματς με τον Μουργκ να ελίσσεται, να κάνει το σουτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ (3'). Επόμενη καλή φάση για τον "Δικέφαλο του Βορρά" με τον Αουγκούστο να δέχεται την πάσα του Μιτρίτσα, να κάνει το μονοκόμματο σουτ από το ύψος της περιοχής με τον Ροντρίγκες να αποκρούει στην γωνία του. Η πρώτη απειλή για τον Παναιτωλικό ήρθε στο 24ο λεπτό. Ο Ντουάρτε έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Βέργος κατέβασε την μπάλα, έκανε το σουτ το οποίο έφυγε ψηλά. Ο Παναιτωλικός πήρε μέτρα στο γήπεδο και φάνηκε ακόμα για ακόμα μια φορά απειλητικός, όταν ο Ντίαζ έκανε τη συρτή σέντρα από τα δεξιά με τον Βέργο να μην προλαβαίνει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα (27'). Το γκολ για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 32'. Ο Αουγκούστο βρήκε με φοβερή μπαλιά τον Μιτρίτσα στην πλάτη της άμυνας των "γαλαζοκίτρινων" και αυτός με κεφαλιά στην κίνηση νίκησε τον Ροντρίγκες "γράφοντας" το 0-1. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να απαντήσει με το σουτ του Τσιγγάρα μετά από εκτέλεση κόρνερ, δεν ανησύχησε όμως τον Πασχαλάκη (33'). Επόμενη καλή στιγμή για τους Αγρινιώτες με το φάουλ του Φλόρες λίγο άουτ (39'). Στις καθυστερήσεις ο Παναιτωλικός έχασε και την μεγαλύτερή του ευκαιρία. Ο Λούι εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ντίαζ πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Μόρσαϊ εξ επαφής έστειλε την μπάλα άουτ (45+3'). Ημίχρονο στο Αγρίνιο με τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 0-1 με το γκολ του Αλεξάντρ Μιτρίτσα (32').

Β' ΗΜΊΧΡΟΝΟ

Δυνατά μπήκε στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Τέιλορ, ο οποίος δεν εκμεταλλεύτηκε την κάθετη του Αουγκούστο αστοχώντας σε φάση τετ α τετ (47'). Πολύ καλή εμφάνιση από τον Αουγκούστο σε ρόλο "10αριού", ο οποίος μοίραζε το παιχνίδι στα άκρα και δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα του Αγρινίου με τις κάθετες πάσες του. Η "απάντηση" του Παναιτωλικού ήρθε στο 59ο λεπτό. Ο Μεντόζα εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Βέργος πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Ντίαζ την δεύτερη νικώντας τον Πασχαλάκη για το 1-1. Ο Παναιτωλικός πίεζε και προσπαθουσε να βρει και δεύτερο γκολ με τον Λούι να σουτάρει εκτός περιοχής και τον Πασχαλάκη να διώχνει σε κόρνερ (61'). Στο 66' οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία με τον Ντουάρτε να σουτάρει ολομόναχος μέσα από την περιοχή μετά την σέντρα του Ντίαζ, με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ. Η ομάδα του Αγρινίου ήταν πολύ απειλητική και δημιούργησε πολλές επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Πασχαλάκη, με τον ΠΑΟΚ να μην μπορεί να απειλήσει και να μην κρατάει την μπάλα στην κατοχή του. Και ξαφνικά κόντρα στην εικόνα και την ροή του ματς ο ΠΑΟΚ πήρε "κεφάλι" στο σκορ. Ο Σφιντέρσκι έκανε την κεφαλιά-πάσα στον Σίντκλεϊ, ο οποίος σούταρε με το δεξί μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον Ροντρίγκες (80'). Ο Παναιτωλικός έχασε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία στο 89' με τον Καρέλη να μην σκοράρει εξ επαφής και τον Πασχαλάκη να αποκρούει σωτήρια. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει ένα πολύ σημαντικό "διπλό" χωρίς να εντυπωσιάσει και με τον Παναιτωλικό να χάνει σωρεία ευκαιριών και να φεύγει εν τέλει ηττημένος.

Παναιτωλικός (Αναστασίου): Ροντρίγκες, Λούι, Βργκοτς, Κορνέλιους, Χουχούμης, Φλόρες (70' Βαρόνε), Τσιγγάρας, Ντουάρτε, Ντίαζ, Μόρσει (46' Μεντόζα), Βέργος (79' Καρέλης).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Σβαμπ (72' Εσίτι), Αουγκούστο, Μιτρίτσα (63' Ζίβκοβιτς), Μουργκ (63' Μπίσεσβαρ), Άκπομ (72' Σφιντέρσκι).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code