ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 0-0 : Λευκή ισοπαλία στο Ηράκλειο


ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0 στο γήπεδο ''Θ.Βαρδινογιάννης'' στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Όλα μηδέν στο Ηράκλειο ανάμεσα σε ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης ! Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες χωρίς σκόρ, στο γήπεδο του Ηρακλείου, σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό μεν, χωρίς πολλές ευκαιρίες μπροστά απο τις δύο εστίες όμως. Καλύτεροι οι Κρητικοί που έχασαν περισσότερες ευκαιρίες, είχαν την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και προσπάθηκαν μέχρι το τέλος να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα των Αρκάδων χωρίς αποτέλεσμα. Εξαιρετική αμυντική λειτουργία για την ομάδα του Ράσταβατς που προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με αντεπιθέσεις.


Το παιχνίδι

Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο πρώτο μισάωρο με τις δύο ομάδες να μην χάνουν κάποια ιδιαίτερα σημαντική ευκαιρία και να προσπαθού κυρίως με μακρινές μπαλιές να διασπάσουν την άμυνα του αντιπάλου, χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 31ο λεπτό ο Ντουρμισάι έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς. Μετά από εξαιρετική ασίστ του Νέιρα, ο Ντουρμισάι μπήκε επικίνδυνα μέσα στην περιοχή του Αστέρα, όμως το σουτ του δεν κατάφερε να κερδίσει τον Παπαδόπουλο. 

Στο 37ο λεπτό ο ΟΦΗ έχασε και δεύτερη ευκαιρία, αφού το δυνατό σούτ του Ντε Γκούζμαν λίγο έξω απο την περιοχή των φιλοξενούμενων, μπλόκαρε με δυσκολία ο Παπαδόπουλος. 

Στο 39' μετά από σέντρα του Καμάου και αλλεπάλληλες κόντρες μέσα στην περιοχή των Αρκάδων, ο Νέιρα βρέθηκε αριστερά μέσα στην περιοχή του Παπαδόπουλου, με το δυνατό σούτ του να περνάει λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Παπαδόπουλου. 

Στο 40ο λεπτό ήταν η σειρά του Αστέρα να χάσει ευκαιρία. Μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, ο Βαλιέντε πήδηξε πιο ψηλά από όλους, πήρε την κεφάλια αναγκάζοντας τον Επασί να διώξει δύσκολα σε νέο κόρνερ. 

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 57' ο Νέιρα μετά απο εξαιρετική περιστροφή και προσποίηση, μπήκε επικίδυνα μέσα στην περιοχή του Αστέρα, όμως το σούτ που επιχείρησε πέρασε πολλά μέτρα έξω απο την εστία του Παπαδόπουλου.

Δύο λεπτά αργότερα ο Καμάου, συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Βούρο στην δεξιά πλευρά, με τον δεύτερο να βρίσκει τον Νέιρα μέσα στην περιοχή, όμως το σούτ που επιχείρησε ο Αργεντίνος δεν ανησύχησε τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

Ευκαιρία για τον Αστέρα στο 76ο λεπτό. Ο Σανταφέ έκανε μία εξαιρετική κούρσα από τα δεξιά, βρέθηκε σε επικίνδυνη θέση μέσα στην περιοχή του ΟΦΗ όμως το σούτ του μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Επασί.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code