ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης: "Περίπατος" με πρωταγωνιστές Μασούρα και Τικίνιο (4-1)


Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο "Γ. Καραϊσκάκης" στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Super League η οποία διεξάγεται εμβόλιμα Τετάρτη και Πέμπτη.

Ο Ολυμπιακός έκανε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα αφου επικράτησε με 4-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης με πολύ πειστική εμφάνιση και πρωταγωνιστές τον Γιώργο Μασούρα και τον Τικίνιο Σοάρες που πέτυχε 2 γκολ, αλλά και τον Βορυσάι. Η ομάδα του Πετράκη παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ ο Ολυμπιακός έφτασε τους 7 βαθμούς.

1ο ημίχρονο: Στην σέντρα της αναμέτρησης ήταν ο Ολυμπιακός. Πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα του Πειραιά με τον Τικίνιο να παίρνει μια κεφαλιά μετά από ωραία σέντρα αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι. Δεύτερη καλή φάση για τιν Ολυμπιακό με τον Τικίνιο ξανά με Κεφάλια την οποία μπλόκαρε ο Κότσαρης. Στην επόμενη εκιρβως φάση ο Μασούρας έκανε το 1-0 μετά από πλασέ αρχικά του Καμαρά, και στην συνέχεια του Μασούρα ο Έλληνας Τερματοφύλακας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα και ο Εξτρεμ του Ολυμπιακού έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να απειλεί με τον Ονιεκούρου ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα απομάκρυνε. Ο Απόλλων απείλησε με τον Αλβες ο Βάτσλικ μπλόκαρε εύκολα στο 12'. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε και ο Απόλλων προσπάθησε να κρατήσει περισσότερο την μπάλα στα πόδια του. Στο 24' ο Ολυμπιακός κέρδισε ένα φάουλ όπου ο Μασούρας σούταρε η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ από το οποίο οι "ερυθρόλευκοι" δεν κέρδισαν κάτι. Ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι πάνω στον Ανδρούτσο στο 37' παίζεται είπε ο διαιτητής. Ο Ολυμπιακός ζήτησε ακόμα ένα πέναλτι για χέρι του Ντομίνγκες σε παίκτη του Απόλλωνα, ο διαιτητής πήγε στο VAR να το δει και έδειξε εκ νέου να συνεχιστεί το παιχνίδι. Χωρίς άλλη μεγάλη φάση τελείωσε το πρώτο ημίχρονο με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να πηγαίνει στα αποδυτήρια με προβάδισμα. 

2ο ημίχρονο: Στεν σέντρα ήταν η φιλοξενούμενη ομάδα. Στο 47ο λεπτό η Ολυμπιακός έκανε 2 τα τέρματα του με το παρθενικό γκολ του Τικίνιο μετά από κόρνερ του Κουντέ με τον Βραζιλιάνο να παίρνει ωραία κεφάκια. Οι "Ερυθρόλευκοι" συνέχισαν την πίεση τους με τον φιλοξενούμενο Απόλλωνα να μην μπορεί να απειλήσει την εστία του Βάτσλικ. Μετά το 2ο γκολ του Ολυμπιακού ο ρυθμός ήταν και πάλι πεσμένος υπό τον έλεγχο των Πειραιωτών. Τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό ξανά με τον Τικίνιο που με το κεφάλι πάλι δεν μπόρεσε να βάλει το γκολ γισ το 3-0. Κουντέ στο 69' έκανε ένα ωραίο σουτ η μπάλα κόντραρε κιόλας ο Κότσαρης με διπλής προσπάθεια μπλόκαρε. Στο 72ο λεπτό ο Ολυμπιακός έκανε το 3-0 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Τικίνιο με απίστευτο σουτ με την μπάλα να χτυπά και στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Απόλλων Σμύρνης μείωσε το σκορ με τον Ντάουντα μετά από ασταθή επέμβαση του Βάτσλικ στο 79, 3-1. Ο Ολυμπιακός έκανε το 4-1 με τον Βορυσάι στο 85' μετά από ωραίο γύρισμα και σουτ. Ο Απόλλων σκόραρε στην επόμενη φάση άλλη το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ. Ο Ολυμπιακός έχασε ακόμα μια διπλή ευκαιρία για να κάνει το 5-1 ο Κότσαρης ήταν εκεί. 


Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βάτσλικ, Μπα (Α. Παπαδόπουλος 78'), Σισέ, Ρέαμπτισιουκ (Καρμπόβνικ 66'), Μπουχαλάκης (Σουρλής 77'), Κουντέ, Ονιεκούρου (Βορυσαι 77') Αγ. Καμαρά, Μασούρας (Λόπες 67'), Τικίνιο. 

Πάγκος: Ρ. Λόπες, Παπασταθόπουλος, Βρουσάι, Λάλα, Βαλμπουενά, Κρίστινσον, Κάρμπόβνικ, 

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Πετράκης): Κότσαρης, Μπαξεβανίδης (Ντεντάκης 67'), Ντομίνγκες, Μπ. Αλβες, Τουτουαρίμα (Βιτλής 67'), Κάστρο, Ματέι (Σαλί 82'), Σλίβκα, Τσιλούλης (Παμλίδης 57'), Ιωαννίδης (Ντάουντα 57'), Φαν Λα Πάρα. 

Πάγκος: Ντεντάκης, Βιτλής, Παμλίδης, Παπαγεωργίου, Κραγιόπουλος, Ντάουντα, Λυσγάρας, Σάλι, Κυρίτσης. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code