ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατρόμητος - Παναιτωλικός(1-2): Νίκησε εκμεταλλευόμενος την αποβολή και με ένα καλό 2ο μέρος


 

Ο Ατρόμητος υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό στο "Περιστέρι" στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Super League. 

Ο Παναιτωλικός νίκησε μέσα στο " Περιστέρι" με 1-2 έχοντας εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες αλλά παίζοντας και ένα καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο μέρος. Οι " Περιστεριώτες" ήταν αυτοι που κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού και τις περισσότερες φάσεις, βάζοντας μάλιστα και το γκολ στο 44' με τον Στρούγγη. Στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός τα έπαιξε όλα για όλα ανεβάζοντας την πίεση και τον ρυθμό του και στο 72' ο Βέργος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Παρότι οι γηπεδούχοι ανέβασαν ξανά τον ρυθμό τους στα τελευταία λεπτά οι αποβολή του Μπαρτινέλι άλλαξε τα δεδομένα με τους Αγρινιώτες να κάνουν το 1-2 στο 90' με τον Ζεστέντ και πήραν την πρώτη τους νίκη μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον αστέρα Τρίπολης στην 1-2 αγωνιστική. 

1ο Ημίχρονο:

Ο Ατρόμητος είχε μπει πιο δυναμικά στο ξεκίνημα και μάλιστα στο 5' είχαμε κομπίνα για τους γηπεδούχους, όλοι οι παίκτες του Ατρόμητου ήταν στην μικρή περιοχή, ο Παπαδόπουλος πήρε την κεφαλιά η μπάλα κοντραρε και πέρασε κόρνερ. Οι γηπεδούχοι πολιορκούσαν στο ξεκίνημα έχοντας 3 ευκαιρίες συνεχόμενα. Ο Παναιτωλικός έβγαλε αντίδραση στο 8' ο Καρέλης προσπάθησε να βγει τετ α τετ μετά από λάθος του Καρτάλη, κομβική παρέμβαση του Χατζηϊσαϊα. Στο 16' είχαμε αναγκαστική αλλαγή για τον Ατρόμητο αφού ο χατζηϊσαϊας δεν μπορούσε να συνεχίσει και την θέση του πήρε ο Στρούγγης. Στο 28' ένα "χλιαρό" σουτ του Λούι, μπλόκαρε εύκολα ο Πίριτς. Φάσεις και για τις δύο ομάδες αλλά τίποτα το επικίνδυνο για τους δυο γκολκίπερς. Άλλη μια καλή φάση για τον Ατρόμητο είχαμε στο 37' με τον Μουνίθ να εκτελεί ένα φάουλ και την άμυνα να απομακρύνει με δυσκολία. Γκολ για τον Ατρόμητο στο 44' ο Μουνίθ εκτέλεσε το φάουλ, ο Στρούγγης πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 45΄ο Αντούνεθ πήρε την θέση του Χουχούμη.

2ο Ημίχρονο:

Στις αρχές του  δεύτερου μέρους ο Παναιτωλικός πιεζε ψηλά για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, έχοντας μάλιστα και δύο φάσεις στο 54' και 55'. Στο 60΄οι Ζεστέντ, Βέργος πήραν την θέση των Καρέλη, Μεντόσα και στο 61΄ο Μπεντινέλι πήρε την θέση του Κλωναρίδη. Ο Ατρόμητος βρισκόταν σε θέση άμυνας με τους φιλοξενούμενους να ασκούν πίεση, μια αλλαγή ρόλου του πρώτου ημιχρόνου θα έλεγε κανείς αφού είδαμε πως ο Ατρόμητος ήταν αυτός που πολιορκούσε. Ο Παναιτωλικός άλλαξε σύστημα μετά το 60' με δύο σέντερ φορ Ζεστέντ και Βέργο προκειμένου να πετύχει κάποιο γκολ. Το παιχνίδι μετα το 65' έχασε τον ρυθμό του αφού ο Ατρόμητος ήθελε να εξασφαλίσει το υπέρ του σκορ κρατώντας απλά την μπάλα στα πόδια του. Στο 72' Ο Βέργος από κοντά με κεφαλιά και αφού οι φιλοξενούμενοι πήραν όλες τις κεφαλιές έκανε το 1-1. Στο 74' είχαμε την πρώτη τελική του Ατρομήτου στο δεύτερο μέρος. Στο 81΄Ο Σπιριντόνοβιτς πήρε την θέση του Μουνίθ. Οι "Περιστεριώτες" προσπάθησαν να ανεβάσουν το ρυθμό τους στα τελευταία λεπτά για την επίτευξη κάποιου τέρματος. Στο 83' μάλιστα ο Ατρόμητος έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μπεντινέλι. Στο 90' ο Ζεστέντ έβαλε την μπάλα στα δίχτυα και χάρισε μια μεγάλη νίκη στους Αγρινιώτες. Μάλιστα λίγα λεπτά πριν την λήξη ο Ατρόμητος πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης αλλά μετά από έλεγχο στο VAR ακυρώθηκε. 

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ατρόμητος: Πίριτς, Καστελάνο, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαϊας, Παπαδόπουλος, Σάλομον, Ντένιτς, Κλωναρίδης, Καρτάλης, Μουνίθ και Κουλούρης. 

Παναιτωλικός: Ροντρίγκες, Λούι, Μαλής, Κορνέλιους, Χουχούμης, Φλόρες, Βαρόνε, Ντίας, Μεντόσα, Καρέλης και Μόρσεϊ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code