ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Απόλλων Σμύρνης- Βόλος:Πέρασε "αέρας" από την Ριζούπολη ο Βόλος!



Ο Βόλος πέρασε μέσα από την Ριζούπολη με 1-3 επί του Απόλλωνα και έκανε το 2/2 στο φετινό πρωτάθλημα με εμφατικό τρόπο και ακόμα μια καλή εμφάνιση. Οι φιλοξενούμενοι παρότι προηγήθηκαν γρήγορα ήταν νωχελίκοι για μεγάλο διάστημα στο πρώτο μέρος αλλά ο Απόλλωνας δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Βόλου. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν ακόμα δύο γκολ στην επανάληψη και σφράγισαν την νίκη με τον Απόλλωνα να καταφέρνει μόνο να μειώσει .



Α' ημίχρονο 
Μόλις στο 4' ο Απόλλων απείλησε με τον Σλίβκα με σουτ το οποίο πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι του Κλέιμαν. Στο επόμενο λεπτό από ελεύθερο του Κλέιμαν ο Βόλος με εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας βρήκε χώρους στην άμυνα του Απόλλωνα και έφτασε έξω από την περιοχή του, ο Πάολο Φερνάντες έπιασε ένα εξαιρετικό πλασέ έξω από την περιοχή και έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους.Στο 18' ο Λισγάρας έκανε μια βαθιά μπαλιά για τον Ντάουντα με τον επιθετικό του Απόλλωνα να μπαίνει στην περιοχή αλλά ο Κλέιμαν βγήκε γρήγορα και του έκλεισε το πεδίο. Στο 26' ο Ντάουντα έβγαλε σέντρα από τα αριστερά με τον Σλίβκα να πιάνει την κεφαλιά αλλά την μπάλα να περνάει αρκετά άουτ. Στο 41ο λεπτό και ο Ντεντάκης βγάζει σέντρα από τα δεξιά ο Ντάουντα πιάνει την κεφαλιά αλλά δεν απειλεί τον Κλέιμαν. Τέλος στο 45' ο Βόλος κάνει στο τέλος του ημιχρόνου ένα σουτ έξω από την περιοχή αλλά δεν απειλείται ο Βέγκχουρστ που μαζευει την μπάλα.


Β' ημίχρονο 

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Βόλος βγήκε μπροστά στο 49' με τον Πουρίτα από τα δεξιά ο οποίος έκανε την σέντρα στην περιοχή, ο Φαν Βέερτ κινήθηκε πολύ έξυπνα και έπιασε την κεφαλιά η όποια δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης για τον Βέγκχουρστ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 2-0 Για τους φιλοξενούμενους.62ο λεπτό και ο Βόλος βγαίνει στην αντεπίθεση με την μπάλα να καταλήγει στον Μπαρτόλο ο οποίος προσποιήθηκε και μπήκε στην περιοχή, σούταρε και έκανε το 3-0 για τον Βόλο. Στο 65' ο Απόλλωνα βγήκε μπροστά από δεξιά βγάζοντας μια σέντρα στην καρδιά της περιοχής εκεί που μόνος του ο Ιωαννίδης έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 1-3 Για τους γηπεδούχος πετυχαίνοντας το πρώτο δικό του και της ομάδας του γκολ για το πρωτάθλημα. Χωρίς το αξιοσημείωτο συνεχίστηκε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα να πιέζει αλλά να μην μπορεί να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων και τον διαιτητή να υποδεικνύει πέντε επιπλέον λεπτά χρόνου. Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ματέι έκανε μια σέντρα από τα δεξιά με τον Ιωαννίδη να πιάνει την κεφαλιά αλλά τον Κλέιμαν να πέφτει να μαζεύει σταθερά.


Οι συνθέσεις των ομάδων:

Απόλλων Σμύρνης:

Βέγκχουρστ,Λίσγαρας,Μπρούνο Άλβες,Ντεντάκης,Τοτουαρίμα(46' Μπαξεβανίδης),Φάμπρι,Παπαγεωργίου(60' Ματέι),Σλίβκα,Πάμλιδης(53' Πάρρα),Ντάουντα(53' Ιωαννιδης),Σέχλι(53' Τσιλούλης)

Βόλος ΝΠΣ:

Κλέιμαν,Πουρίτα,Γκρίλο,Το μέσο,Φεράρι,Τσοκάνης,Φερνάντες(64' Νίνης),Ροσέρο(86' Βοϊτκόφσκι),Μπαρτόλο,Φαν Βέερτ,Ρεγκατίν(74' Σοάρες)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code