ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ-ΑΕΚ: Κρητική αυτοκτονία (3-3)



Απίστευτο παιχνίδι μεταξύ ΟΦΗ και ΑΕΚ στο Γεντί Κουλέ για την 2η αγωνιστική της Super League με την ομάδα της ΑΕΚ να χάνει προβάδισμα 3 τερμάτων και τον ΌΦΗ σημειώνει 3 τέρματα σε διάστημα 10 λεπτών, με την άμυνα της Ένωσης να δείχνει πολλά προβλήματα στις στατικές φάσεις και τους Κρητικούς να βγάζουν πείσμα και αντίδραση.

Σημαντικό παιχνίδι μεταξύ ΟΦΗ και ΑΕΚ στο Γεντί Κουλέ, με την ΑΕΚ να έχει έρθει στην Κρήτη με σκοπό να διπλασιάσει τις νίκες της, ενώ ο ΟΦΗ ήθελε να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις όπως απέναντι στον Άρη και να καταφέρει να πάρει βαθμό ή βαθμούς.

Α' ημίχρονο

Πρώτη μεγάλη στιγμή στο ματς για την ΑΕΚ μόλις στο 2ο λεπτό, όταν μετά απο πάσα του Μισελέν ο Λιβάι Γκαρσία βγήκε στον κενό χώρο και πλασάρει πάνω από τον Επασί με τη μπάλα να περνάει άουτ. Νέα καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ στα πρώτα λεπτά με τον Χατζισαφί να βρίσκει τον Τζαβέλλα αλλά η κεφαλιά του τελευταίου να μην βρίσκει στόχο και να περνάει άουτ. Η Ένωση ξεκίνησε δυναμικά το μάτς και προσπαθούσε να εκβιάσει το λάθος των παιχτών του ΟΦΗ με συνεχή πίεση.

Η πίεση απο νωρίς έφερε αποτέλεσμα με την ΑΕΚ να βρίσκει το γκολ νωρίς στον αγώνα όταν ύστερα απο διεκδίκηση η μπάλα βρέθηκε στον Αραούχο, αυτός την κουβάλησε για μερικά μέτρα έξω απο το ημικύκλιο της περιοχής και με δυνατό αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Επασί για να γράψει το ΟΦΗ-ΑΕΚ 0-1 στο 15ο λεπτό. Νέα καλή στιγμή για την ΑΕΚ 3 λεπτά μετά το γκολ με τον Γκαρσία να βρίσκει τον Μισελέν απο δεξιά αλλά το σουτ του Γάλλου να βρίσκει στο εξωτερικό μέρος το διχτύων. Και νέα ευκαιρία για την ΑΕΚ στο μισάωρο, με τον Γκαρσία απο δεξιά να βρίσκει τον Άμπραμπατ και εκείνος με μια σέντρα-σουτ να στέλνει την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Τζαβέλλας να μην την βρίσκει για μερικά εκατοστά, μη μπορώντας να την στείλει στα δίχτυα.

Ένταση στο ματς ανάμεσα στους παίχτες των δύο ομάδων με αφορμή ένα φάουλ του Λάμπρου πάνω στον Γκαρσία με τον διαιτητή να δείχνει την κόκκινη κάρτα στον εξτρέμ της ΑΕΚ και να την αφήνει με 10 παίχτες, σε μια φάση που οι άνθρωποι την Ένωσης παραπονιούνται. Πρώτη μεγάλη στιγμή για τον ΟΦΗ μετά την αποβολή του Γκαρσία με τον Λάμπρου να κάνει ένα μακρινό σουτ βλέποντας τον Στάνκοβιτς εκτός θέσης με την μπάλα να παίρνει φάλτσα και να καταλήγει άουτ. Και παρόλο που έμεινε με 10 παίχτες η ΑΕΚ βρίσκει και δεύτερο τέρμα στο ματς όταν ο Αραούχο πιεζόμενος δίνει την μπάλα στον Σιμάνσκι απο δεξιά και εκείνος βγάζει την μπάλα στο πέναλτι για τον Τσουμπέρ, όπου με εξαιρετική τεχνική εκτελεί με το αριστερό και κερδίζει τον Επασί κάνοντας το 0-2 για την Ένωση. Μεγάλη ευκαιρία για το 3-0 με τον Τζαβέλλα να στέλνει την μπάλα άουτ μετά απο απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μισελέν με αυτό να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Β' ημίχρονο

Η πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο ήταν για τον ΟΦΗ όταν ύστερα απο εκτέλεση φάουλ, η κεφαλιά του Διαμαντή πέρασε άουτ. Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ να μειώσει το σκορ στο 58ο λεπτό, με τον Νέιρα και Ντουρμισάι να συνδυάζονται ιδανικά με τον Βράνιες να κόβει τον τελευταίο πρίν προλάβει να εκτελέσει τον Στάνκοβιτς. Φάση για την ΑΕΚ στο 64, όταν ύστερα απο κόντρα επίθεση με τον Μισελέν να βρίσκει τον Ανσαριφάρντ και το σουτ του να περνάει εκτός. Στο επόμενο λεπτό όμως η ΑΕΚ καταφέρνει και βρίσκει και 3ό γκολ παρόλο που αγωνίζεται με 10 παίχτες(!), όταν ύστερα απο συνδιασμό των Σάκχοφ και Ανσαριφάρντ,  ο τελευταίος βρίσκεται στην κορυφή την μεγάλης περιοχής και με δυνατό σουτ απο το ημικύκλιο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και να γράφει το 0-3.

Καλή ευκαιρία για τον ΌΦΗ λίγα μόλις λεπτά μετά το τρίτο γκολ την ΑΕΚ, με το σουτ του Γκαγιέχος να βρίσκει και στον Φαν Ντούινεν και να περνάει εκτός αγωνιστικού χώρου. Γκολ για τον ΟΦΗ ύστερα απο εκτέλεση φάουλ ο Νέιρα βρίσκει την κεφαλιά ανενόχλητος μέσα στην μικρή περιοχή για να μειώσει σε 1-3. Απίστευτή εξέλιξη στο παιχνίδι με τον ΌΦΗ να σκοράρει για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών με τον Νέιρα να βάζει το δεύτερο προσωπικό του γκολ, όταν μετά απο φάση διαρκείας έξω απο την περιοχή της ΑΕΚ, ο Νέιρα σούταρε απο το ύψος της περιοχής, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα της ΑΕΚ για να γίνει το 2-3.

Με το παιχνίδι να μπαίνει στα τελευταία λεπτά ο Μιλόγιεβιτς έβαλε και 3ο στόπερ για να θωρακίσει τα μετόπισθεν και να κρατήσει το σκορ νίκης και τον ΟΦΗ να επιτίθεται για να βρει το γκολ ισοφάρισης. Απίστευτη εξέλιξη στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ να σκοράρει στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν μετά απο εκτέλεση φάουλ απο τα δεξιά η μπάλα βρίσκεται στην περιοχή της ΑΕΚ και απο φάση διαρκείας η μπάλα να φτάνει στον Βούρο και αυτός με πλασέ απο κοντά να κάνει το 3-3, με αυτό να είναι και το τελικό σκορ, με τον ΟΦΗ να επιστρέφει τον αγώνα και την ΑΕΚ να χάνει προβάδισμα 3(!) τερμάτων σε διάστημα 10 λεπτώ. 

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ:

Επασί, Κοροβέσης, Παστέσαλίδης, Διαμαντής, Βούρος, Γκαγέγος, Νέιρα, Ντε Γκούζμαν, Λάμπρου, Καμάου, Καστάνιος.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ:

Στάνκοβιτς, Μισελέν, Χατζισαφί, Βράνιες, Τζαβέλλας, Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι, Τσούμπερ, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code