ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Serie A:Βατά εμπόδια για τους πρώτους


 Μετά την διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων τα πρωταθλήματα επιστρέφουν αυτό το σαββατοκύριακο σε όλη την Ευρώπη. Στην Ιταλία για την 29η αγωνιστική τα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα όλα για το Σάββατο (3/4). Οι πρωτοπόροι έχουν βατό πρόγραμμα αυτή την αγωνιστική και η νίκη είναι ο μόνος τους στόχος.

Η Ίντερ(65 βαθμοί) φιλοξενείται από την Μπολόνια με τους γηπεδούχους πριν την διακοπή να τρέχουν ένα σερί δύο συνεχόμενων νικών πριν την διακοπή.Οι νερατζούρι από την πλευρά τους τρέχουν ένα σερί οκτώ συνεχόμενων νικών και θέλουν να διευρύνουν αυτό το σερί ώστε να κρατήσουν την πρώτη θέση και να παραμείνουν το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Μίλαν(59 βαθμοί) φιλοξενεί την Σαμπντόρια στο Σαν Σίρο με απώτερο σκοπό την νίκη και μόνο που θα τις επιτρέψει να ελπίζει στον τίτλο.

Η τρίτη Γιουβέντους θα φιλοξενηθεί από την γειτόνισσα Τορίνο στο τοπικό ντέρμπι, θα έχει αρκετές απουσίες.Ο Μπονούτσι βγήκε θετικός σε τεστ κόβιντ και επίσης θα απουσιάσουν και οι Μακένι,Αρτούρ,Ντιμπάλα καθώς έχουν τιμωρηθεί από την ομάδα για την συμμετοχή τους σε παράνομο πάρτι.



Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής

Σάββατο 3/4
Μίλαν-Σαμπντόρια (13:30)
Αταλάντα-Ουντινέζε (16:00)
Μπενεβέντο-Πάρμα (16:00)
Κάλιαρι-Βερόνα (16:00)
Τζένοα-Φιορεντίνα (16:00)
Λάτσιο-Σπέτσια (16:00)
Νάπολι-Κροτόνε (16:00)
Σασουόλο-Ρόμα (16:00)
Τορίνο-Γιουβέντους (19:00)
Μπολόνια-Ίντερ (21:45)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code