ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ-ΠΑΣ: Ματς παραμονής για τους Κρητικούς κόντρα στον ΠΑΣ


Πολύ σημαντικό ματς διεξάγεται στο "Γεντί Κουλέ" εκεί όπου ο ΟΦΗ φιλοξενεί των Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα (17:15) με μοναδικό στόχο την νίκη που θα τον "ξεκολλήσει" από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο ΟΦΗ προέρχεται από την "λευκή" εκτός έδρας ισοπαλία με τον Ν.Π.Σ. Βόλος και θέλει πάση θυσία την νίκη κόντρα στον ΠΑΣ καθώς βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση, όντας στην θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Νιόπλιας τόνισε την σημασία του αγώνα στις τελευταίες του δηλώσεις και περιμένει από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα και να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο σε ένα ματς που χαρακτηρίζεται ως "ντέρμπι" και θα δώσει και μία μικρή χαρά στον κόσμο της ομάδας.

Ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί του Ατρομήτου (1-0), επιβεβαιώνοντας το πολύ καλό φεγγάρι που βρίσκεται μετά τα συνεχή επιτυχή αποτελέσματα σε πρωτάθλημα αλλά και σε Κύπελλο, που τον οδήγησαν στα ημιτελικά του θεσμού αποκλείοντας τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, που αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής Super League, επιθυμεί να τερματίσει όσο πιο ψηλά μπορεί στα πλέι άουτ και θέλει να ξεκινήσει με νίκη το πρωτάθλημα μετά την διακοπή που υπήρξε.

Στα αγωνιστικά των δύο ομάδων, ο Νίκος Νιόπλιας δεν μπορεί να υπολογίζει στον Νέιρα, που κρίθηκε ανέτοιμος και έτσι προστέθηκε στα ήδη πολλά προβλήματα της ομάδας του Ηρακλείου. Ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου δεν θα έχει επίσης στην διάθεσή του τους Ντε Γκουζμάν, Καστάνιος, Στάικο, Γιάννου, Τσιλιανίδη, Γιαννούλη, Σωτηρίου, Βαζ και Ναμπί. Από την άλλη πλευρά, οι Γιαννιώτες δεν θα έχουν στην διάθεσή τους για το ματς της Κρήτης τους Κρίζμαν και Σιόντη, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και έμειναν εκτός αποστολής, ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στα Γιάννενα (7/4, 18:00).

Η αποστολή του ΟΦΗ:  Βάτερμαν, Σηφάκης, Ουές, Λυμπεράκης, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Στάρτζεον, Σόουζα Φερέιρα, Σολίς, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Σαρδινέρο, Γκαργκαλατζίδης, Γρίβας, Μεγιάδο, Κοροβέσης.

Η αποστολή του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Χουτεσιώτης, Αθανασίου, Εραμούσπε, Παντελάκης, Σάλιακας, Πίρσμαν, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Πανουργιάς, Κάργας, Κάστρο, Καρτάλης, Ντομίνγκεζ, Λιάσος, Νάουμετς, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Παμλίδης, Μιλιντσεάνου. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code