ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts






























Ο Ηρακλής ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου εξτρέμ Παναγιώτη Τζίμα με μορφή δανεισμού απ' την Κηφισιά


 
Ο Ηρακλής ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου εξτρέμ  Παναγιώτη Τζίμα με μορφή δανεισμού απ' την Κηφισιά, στην οποία φέτος  είχε 9 συμμετοχές χωρίς να καταφέρει να βρει δίχτυα. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Αστέρα Τρίπολης και στην συνέχεια ακολουύθησαν ΠΑΟΚ' Β και ΠΑΣ Γιάννινα (δανεικός). Στην συνέχεια επέστρεψε στους Αρκάδες πριν ενταχθεί στην ομάδα των Βορείων Προαστίων. 

Η ανακοίνωση του "γηραιού":

"Η ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ΦΟΥΡΝΟΙ ΒΕΝΕΤΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Τζίμα με τη μορφή δανεισμού από την Κηφισιά, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.
Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στην οικογένεια του Ηρακλή και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την κυανόλευκη φανέλα".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement