ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code
































ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Κορρέα είναι πλέον ... μια ανάσα απ' την ΑΕΚ !


Η υπόθεση του Αργεντινού επιθετικού όχι μόνο δεν απομακρύνεται αλλά ολοένα και πιο κοντά βρίσκεται σε θετική κατάληξη, με την ΑΕΚ να πιέζει ασφυκτικά την περίπτωση του.

Η πλευρά και οικογένεια του παίκτη επιθυμεί την μετακόμιση της στην Ελλάδα και την Αθήνα για λογαριασμό της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ , με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει υπάρξει ο κύριος συνδετικός κρίκος, αφού έχει μιλήσει ο ίδιος με τον ποδοσφαιριστή.

Ο Χοακίν Κορρέα να υπενθυμίσουμε πως ανήκει στο δυναμικό της Ίντερ, ενώ την περσινή αγωνιστική χρονιά αγωνίστηκε με τα χρώματα της Μαρσέιγ, ενώ στο βιογραφικό του έχει να περηφανεύεται για την ένταξη του επίσης σε Σεβίλλη, Λάτσιο αλλά και εθνική Αργεντινής.

Από πλευράς ΑΕΚ, έχει γίνει σαφές πως επιθυμεί να εντάξει στην ομάδα παίκτες υψηλής ποιότητας και να ανεβάσουν το κασέ αρκετά, κάτι που έγινε γνωστό και απ' την πρόθεση της να ανέβει έως και τα 10 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Χρήστου Τζόλη απ' την Φορτούνα Ντίσελντορφ, κάτι που δεν γνωρίζουμε βέβαια εάν και πότε θα γινόταν ακριβώς.

Μένει να δούμε εάν θα «παντρευτούν» τελικώς οι δύο πλευρές και υπό ποιους οικονομικούς όρους, αφού ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο στους «νερατζιούρι» έως και το καλοκαίρι του 2025.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


 

Ad Code