ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατζούν: " Είχαμε συμφωνήσει με τον Πέδρο Μαρτίνς"


 

Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο ιδιοκτήτης της Χαλ Ατζούν Ιλιτζαλί σχετικά με τα όσα επακολούθησαν μετά την φυγή του Πέδρο Μαρτίνς από τον Ολυμπιακό τον Οκτώβριο του 2022.

Πιο συγκεκριμένα ο ιδιόκτητης της Χαλ ανέφερε ότι είχε συμφωνήσει με τον Πέδρο Μαρτίνς για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του αγγλικού συλλόγου, ωστόσο ο Πορτογάλος προπονητής προτίμησε την Αλ Γκαράφα.

Αναλυτικά ο Ατζούν ανέφερε:

«Ένα από τα πράγματα που βίωσα ως ιδιοκτήτης της Χαλ ήταν όταν δώσαμε τα χέρια με τον Πορτογάλο Πέδρο Μαρτίνς. Κάποιος όμως του… χάλασε το μυαλό και πήγε στην Αραβία.

Νομίζω πως τα χρήματα ήταν ο λόγος εκείνη τη στιγμή. Ήμουν χαρούμενος που δεν ήρθε τελικά σε εμάς γιατί οποιοσδήποτε θα προτιμούσε στην καριέρα του τα χρήματα από το να παλέψει μαζί μας για την Premier League. Νομίζω πως από το πρώτο λεπτό δεν βρισκόμασταν στην ίδια κατεύθυνση.

Δεν απογοητεύτηκα καθόλου. Δεν μπορούμε να έχουμε τις ίδιες ιδέες. Σεβάστηκα ότι πήγε να εργαστεί εκεί. Στην ομάδα μας όμως χρειαζόμαστε έναν μαχητή και πιθανότητα ο Τιμ Βάλτερ (σ.σ.: πρώην Στουτγκάρδη και Αμβούργο) θα έρθει στη Χαλ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Ad Code