ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-2:( Χ)ορταστικό παιχνίδι με τρομερή ανατροπή των ερυθρόλευκων

 


Ένα από τα πιο συγκλονιστικά πρωταθλήματα έλαβε τέλος. Ένα πρωτάθλημα που επιφύλασσε τεράστια αγωνία όχι μόνο για το ποιος θα είναι ο πρωταθλητής αλλά και ποιοι θα τερματίσουν σε τρίτη και τέταρτη θέση. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρήθηκαν στο παιχνίδι για την τέταρτη θέση ο Ολυμπιακός πήρε την πολυπόθητη ισοπαλία επιστρέφοντας από το 2-0. Με αυτό το τρόπο οι Πειραιώτες εξασφάλισαν την έξοδο στην Ευρώπη ενώ από την άλλη ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι και το Σάββατο όπου και καλείται να φτάσει στην κατάκτηση του Κυπέλλου αν θέλει να πάρει το τέταρτο Ευρωπαϊκό εισητήριο, καθώς σε διαφορετική περίπτωση αυτό θα καταλήξει στον Άρη.

Ο αγώνας 

Η πρώτη αξιόλογη φάση της αναμέτρησης καταγράφηκε στο 25'. Ο Γερεμέγιεφ προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ όμως το σουτ που εξαπέλυσε πέρασε λίγο έξω από την εστία του Τζολάκη.  Λίγο πριν την συμπλήρωση σαράντα λεπτών αγώνα (39') χρειάστηκε μια επέμβαση του Τζολάκη σε οβίδα του Μαντσίνι. Με την συμπλήρωση των 45' ο Μπακασέτας έκανε ένα σουτ το οποίο σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Τζολάκη. Χρειάστηκε να μπούμε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου για να δούμε κάτι αξιόλογη φάση από τον Ολυμπιακό. Ο Ποντένσε έκανε ένα σουτ από την άκρη της περιοχής με την μπάλα να αποκρούεται από τον Λοντίγκιν. Ένα λεπτό αργότερα (45+3') ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι ο Μπακασέτας ανέλαβε την εκτέλεση στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Τζολάκη για το 1-0. Το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τον Παναθηναϊκό μπροστά στο σκορ με 1-0.

Λίγο πριν την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα (59') ο Παναθηναϊκός βρήκε και δεύτερο γκολ. Ο Μπερνάρ εξαπέλυσε ένα υπέροχο σουτ για να γράψει το 0-2. Ο Ολυμπιακός ανέβασε στροφές και στο 67' σπατάλησε τεράστια ευκαιρία με ένα σουτ του Ποντένσε από μέση απόσταση να περνά άουτ. Λίγο αργότερα (73') ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού στο γήπεδο (Ποντένσε) μείωσε σε 1-2. Ο Πορτογάλος έκανε ένα σλάλομ και με υπέροχο τσίμπημα της μπάλας νίκησε τον Λοντίγκιν. Στο 78' οι ερυθρόλευκοι σπατάλησαν τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση με μια καρφωτή κεφαλιά του Ελ Κααμπί να περνά λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα (81') ο Ολυμπιακός βρήκε το πολυπόθητο γκολ με τον Γιόβετιτς να κάνει μια δυνατή κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία για το 2-2. Μπορεί ο Ολυμπιακός να χρειάστηκε να παίξει δεκατρία λεπτά με λιγότερο παίκτη παρόλα αυτά ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται στο ισόπαλο 2-2.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


 

Ad Code