ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λαμία- Ολυμπιακός: Το πρώτο θετικό αποτέλεσμα, εναντίον της δίψας του πρωταθλητή

Λαμία και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν απόψε στις 17:00 για την 4η αγωνιστική των play offs  στο "Δημοτικό στάδιο της Λαμίας", σε έναν αγώνα που η νίκη για τους ερυθρόλευκους είναι μονόδρομος εάν θέλουν να μείνουν ζωντανοί για την κατάκτηση του τίτλου και να τους δώσουν ψυχολογία εν όψει Φενέρ. 

Οι γηπεδούχοι ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στα play off, δεν έχουν να κερδίσουν κάτι όσο αφορά την Ευρώπη, όμως επιθυμούν να δείξουν ότι δεν βρίσκονται τυχαία σε αυτήν την φάση. Οι φιλοξενούμενοι μετά την φυγή του Κάρλος Καρβαλιάλ και την έλευση του Χοσέ Λουίς Μπεντιλίμπαρ έχουν αλλάξει τελείως την εικόνα τους, παίζουν με έντονο πρέσινγκ και σε σχεδόν κάθε παιχνίδι δικαιούνται  την νίκη. Ένας σύλλογος που φέτος δεν ήταν υπολογίσιμος για τον τίτλο λόγο του κακού ξεκινήματος και τώρα βρίσκεται στο -6 από τον πρώτο ΠΑΟΚ και σε θέμα απόδοσης έχει ελπίδες για να βρίσκεται εκεί. 

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου βρίσκεται στην 6η θέση με 34 βαθμούς, μετρώντας 9 νίκες, 7 ισοπαλίες και 13 ήττες. Στα play off ηττήθηκε από την ΑΕΚ εντός 0-4, και από τον Άρη και ΠΑΟΚ εκτός 3-1. Από την αντίπαλη πτέρυγα ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 4η θέση με 60 βαθμούς, έχοντας 19 νίκες, 3 ισοπαλίες και επτά ήττες. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκίνησε καλά στο μίνι πρωτάθλημα των ισχυρών μετρώντας δύο σερί ήττες από την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό αλλά κέρδισε στην προηγούμενη αγωνιστική τον Άρη και έμεινε ζωντανός.  

Τέλος θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε ότι για τον σημερινό αγώνα θα υπάρξουν αυξημένα μέτρα αστυνόμευσης και όσον  αφορά τα εισιτήρια έχουν εκδοθεί 5305 και ότι θα βρίσκονται 500 φίλαθλοι των ερυθρόλευκων για να στηρίξουν την ομάδα τους. 

Προϊστορία 
Σύμφωνα με το αρχείο της  Super LeagueΟλυμπιακός έπειτα από 13 αναμετρήσεις εντός και εκτός έδρας που είχε μόνο νίκες με τη Λαμία, ηττήθηκε στην τελευταία του επίσκεψη στην Φθιώτιδα.

Εκείνη ήταν η έβδομη μεταξύ τους αναμέτρηση με γηπεδούχο τη Λαμία, με τις τέσσερις από αυτές να μην σημειώνει ούτε γκολ η γηπεδούχος, ενώ είχε έξι ήττες σε έξι παιχνίδια.

Αυτή είναι η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ τους για τη διαδικασία των Stoiximan Super League Playoffs. Μέχρι τώρα έχει δώσει τρία παιχνίδια, όπου ηττήθηκε στην έδρα της στην πρεμιέρα με 4-0 από την ΑΕΚ και με 3-1 εκτός έδρας από τον Άρη και τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός έχει επικρατήσει με έξι διαφορετικά σκορ στις εκτός έδρας νίκες του με τη Λαμία, ενώ το 6-0 της σεζόν 2020-21 είναι η ευρύτερη με έξι διαφορετικούς σκόρερ.

Ο Γιούσεφ Ελ Αραμπί το 2019-20 είχε σημειώσει χατ τρικ στο 4-0 των Ερυθρολεύκων και συνολικά έχει τέσσερα γκολ σε εκτός έδρας αναμετρήσεις με την Λαμία. Τα συνολικά του γκολ, όμως, είναι επτά, αφού έχει σκοράρει και τρεις φορές σε αναμετρήσεις τους στο Στάδιο Καραϊσκάκης.

Πιθανές ενδεκάδες 

Λαμία( Λεωνίδας Βόκολος) Κοσέλεφ, Σιμόν, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ, Τζανδάρης, Σλίβκα, Σαντάνια, Νούνιες, Τσιλούλης, Μαρτίνεθ 

Ολυμπιακός( Χοσέ Λουίς Μπεντιλίμπαρ) Τζολάκης, Κίνι, Ρέτσος, Αμπί, Ρίτσαρντς, Έσε, Καρβάλιο, Όρτα, Μασούρας, Μάρτινς, Ελ Κααμπί 

Αποστολή 
Καρβάλιο, Αμπι, Βέζο, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Έσε, Κίνι, Ρέτσος, Γιόβετιτς, Μασούρας, Πασχαλάκης, Όρτα, Ροντινέι, Τζολάκης, Ζέλσον Μαρτίνς, Μπότης, Ιμπόρα, Ρίτσαρντς, Καμπράλ, Ναβάρο, Μπιανκόν.

Τραυματισμοί- επιστροφές 

Στην Λαμία δεν έχουν απουσίες, αλλά στον Ολυμπιακό θα απουσιάσει ο Τσικίνιο, Φορτούνης και Κάρμο, Ορτέγκα, διότι τους θέλει ζεστούς για το Europa Conference League. Επίσης δεν θα συμμετέχει και οι τιμωρημένοι Ποντένσε, Αλεξανδρόπουλος και Ντόη, ενώ επιστρέφουν οι Όρτα, Μπιανκόν, Ναβάρο και Καμπράλ.

Διαιτήτευση 

Διαιτητής της αναμέτρησης διορίστηκε ο Τσακαλίδης, βοηθοί του οι Μεϊντάνας, Καραγκιοζόπουλος, τέταρτος ο Τσιμεντερίδης και στο VAR οι Ευαγγέλου και Νικολαϊδης 





 
 








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code