ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

NBA: Οι "καυτοί" Λέικερς νίκησαν τους Καβαλίερς και "σκαρφάλωσαν" στην όγδοη θέση της Δύσης

 


Από τα τέσσερα παιχνίδια της χθεσινής βραδιάς ξεχώρισε η σημαντική νίκη των Λέικερς επί των Καβαλίερς. 

Η ομάδα του Λος Άντζελες, που μετρούσε οκτώ νίκες στα τελευταία εννιά παιχνίδια υποδέχτηκε την ομάδα του Κλίβελαντ, που κυνηγάει τους Μπακς για την δεύτερη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας. Στην πρώτη περίοδο οι δύο ομάδες κοντραριζόντουσαν, με συχνές αλλαγές στο προβάδισμα. Παρόλα αυτά, στη δεύτερη περίοδο οι Λέικερς επέβαλαν τον ρυθμό τους και πήραν πολύ γρήγορα ένα προβάδισμα της τάξης των 15 πόντων. Στην τρίτη περίοδο, όμως, οι Καβαλίερς ισορρόπησαν το παιχνίδι και πήραν για λίγο κεφάλι στο σκορ. Η επέλαση αυτή των φιλοξενούμενων δεν κράτησε για πολύ, καθώς οι "λιμνάνθρωποι" ανέκτησαν τα ηνία του αγώνα και δεν ξανακοίταξαν πίσω, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 116-97 υπέρ των γηπεδούχων, με την τριάδα των Λεμπρόν, Ντέιβις και Ράσελ να σκοράρουν συνολικά 74 πόντους. 

Οι Λέικερς δείχνουν, όπως και πέρσι, να "κλικάρουν" την κατάλληλη στιγμή και φαίνεται ότι μπορούν να πραγματοιήσουν και πάλι μία αντίστοιχη πορεία στα πλέι-οφ, όπως και στην περασμένη σεζόν. Αυτή τη στιγμή είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στη λίγκα, καθώς μόνο αυτοί και οι Μάβερικς μετρούν εννέα νίκες στα τελευταία δέκα παιχνίδια. Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά ύστερα από τις 29 Δεκεμβρίου που οι Λέικερς βρίσκονται εντός της οκτάδας της περιφέρειάς τους. 

Άξιο αναφοράς είναι επίσης ότι το μόνο ζευγάρι της post-season που έχει κλειδώσει, είναι αυτό των Σικάγο Μπουλς με τους Ατλάντα Χοκς, που θα αναμετρηθουν στα πλαίσια του πλέι-ιν ώς έννατοι και δέκατοι στην Ανατολική Περιφέρεια, με τον νικητή του ζευγαριού να έχει μία ευκαιρία να αγωνιστεί στα πλέι-οφ εναντίον των Μπόστον Σέλτικς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Λος Άντζελες Λέικερς - Κλίβελαντ Καβαλίερς 116-97

Μπρούκλιν Νετς - Ντιτρόιτ Πίστονς 113-103

Μέμφις Γκρίζλις - Φιλαδέλφια Σίξερς 96-116

Ντένβερ Νάγκετς - Ατλάντα Χοκς 142-110

Οι 5 καλύτερες φάσεις της βραδιάς: 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code