ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης-Παναθηναϊκός (19:30): Η "μάχη" του τίτλου περνά από το "Κλεάνθης Βικελίδης"!


Άρης και Παναθηναϊκός αναμετρώνται απόψε (19:30) στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφς της Stoiximan Super League!

Ο γηπεδούχος Άρης προέρχεται από την ήττα στο Φάληρο με 3-0 από τον Ολυμπιακό και θέλει να δείξει ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο μπροστά στους οπαδούς του και κόντρα σε έναν διεκδικείται του τίτλου. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ουσιαστικά δεν έχεις στόχο στη διαδικασία των πλέι-οφς καθώς πολύ δύσκολα θα προσεγγίσει την τέταρτη θέση ωστόσο θέλει να δείξει ανταγωνιστικότητα στα εναπομείναν τα ματς και να είναι σε εγρήγορση ενόψει του τελικού κυπέλλου Ελλάδας. Στο αγωνιστικό σκέλος, Ο Φαμπιάνο ξεπέρασε το χτύπημα που είχε δεχθεί στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του προπονητή των κιτρινόμαυρων. Αντιθέτως, εκτός έμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι ο Βέλεθ οποίος ταλαιπωρείται από μυικό τραυματισμό. 

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ροζ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Τζούρασεκ, Ντουκουρέ, Μανού Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Ζαμόρα, Μορόν, Ανσαριφάρντ Φετφατζίδης και Παναγίδης.


Ο φιλοξενούμενος Παναθηναϊκός προέρχεται από την εντός έδρας νίκη κόντρα στην ΑΕΚ με 2-1 (και μάλιστα με ανατροπή) και θέλει να συνεχίσει με νίκη κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο, όπως ο Άρης ώστε να βρεθεί πιο κοντά στην κορυφή εκμεταλλευόμενος και το αποτέλεσμα του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ που ακολουθεί. Το Τριφύλλι θέλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ που απέκτησε με τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, με τον αγώνα στο κλεάνθης βικελίδης να προμηνύεται δύσκολος κόντρα σε έναν σκληροτράχηλο Άρη. Όσον αφορά τα αγωνιστικά θέματα των πράσινων, εκτός από στολής βρίσκεται ο κότσιρας ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση ενώ για λόγους τακτικής έμειναν στην Αθήνα οι Ούγκο, Αϊτόρ, Σένκεφελντ, Γιερεμέγεφ και Ζέκα. Αντιθέτως στην αποστολή επέστρεψε ο Παλάσιος ο οποίος εξέτισε την ποινή του στο ματς με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η αποστολή των Πράσινων: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code