ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Όχι στις δεύτερες ευκαιρίες

 

Στον απόηχο της... ίσως πιο αμφιλεγόμενης μεταγραφής της σύγχρονης εποχής του ελληνικού μπάσκετ, το SNG σχολιάζει το φαινόμενο Κέβιν Πόρτερ JR και τον "γάμο" του με τον ΠΑΟΚ.

Πως γίνεται ένας παίκτης της ποιότητας, του βεληνεκούς και του βιογραφικού του Κέβιν Πόρτερ να έρθει στην Ευρώπη, την Ελλάδα και συγκεκριμένα τον ΠΑΟΚ; Η απάντηση είναι απλούστατη. Διότι κανείς, μα κάνεις άλλος δεν τον ήθελε στην ομάδα του. Δεν έκανε χάρη ο Αμερικανός σούπερσταρ στους Θεσσαλονικείς που υπέγραψε μαζί τους με το ευτελές για τα δικά του δεδομένα μηνιάτικο των 10 χιλ. ευρώ, αλλά ο σύλλογος του έκανε εξυπηρέτηση και μάλιστα μεγάλη.

Διότι για όνομα του Θεού, ο εν λόγω αθλητής δεν θα έπρεπε να αγωνίζεται ούτε στην Α' ΕΣΚΑΝΑ. Με τι ψυχή εντάσσεις στο σύνολο σου έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει ξυλοκοπήσει το έτερο μισό του, σε βαθμό μάλιστα που της προκάλεσε σοβαρά τραύματα, ώστε να διακομιστεί αιμόφυρτη στο νοσοκομείο; Με τι σθένος δίνεις δεύτερη ευκαιρία σε αυτόν τον 23χρονο καλαθοσφαιριστή, που παρά το γεγονός ότι όλες οι ομάδες του NBA θα τον ήθελαν στο ρόστερ τους, τον απέβαλλαν από την αξιοζήλευτη διοργάνωση τους;

Ναι πρόκειται για τον τύπο των 50 πόντων σε παιχνίδι, με τα triple - doubles, του τετραετούς συμβολαίου αξίας 82.5 εκ. δολαρίων και της "ταμπέλας" του νέου Χάρντεν, εμφανιζόμενος ως "μεσσίας" για τους Χιούστον Ρόκετς. Πρόκειται όμως και για την ίδια φιγούρα, η οποία τον Γενάρη του 2022 και στο ημίχρονο της αναμέτρησης με αντίπαλο τους Νάγκετς, ξυλοφόρτωσε τον βοηθό προπονητή, Τζον Λούκας, αποχωρώντας αμέσως μετά από το "Toyota Center". Αυτόν τον οποίο οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν να υπερβαίνει το όριο ταχύτητας οδηγώντας το Mercedes τζιπ του, με βαρύ οπλισμό στο πορτ μπαγκάζ. Και προπάντων, μη ξεχνάτε ποτέ, αυτόν που έσπασε στο "ξύλο" την κοπέλα του.

Δε νομίζω πως αποτελεί απόφαση του coach Στάθη Νεραντζάκη και του προπονητικού του staff, αλλά καθαρά κίνηση εντυπωσιασμού από την διοίκηση, πρωτίστως για να μεγαλώσει το brand name του συλλόγου και σε δεύτερη φάση για να βοηθήσει αγωνιστικά. Ωστόσο και κυνικά να το προσεγγίσει κανείς το ζήτημα, ακόμη και αν πιστεύει σε αυτές τις αναθεματισμένες δεύτερες ευκαιρίες, ποιος εγγυάται ότι δεν θα διαπληκτιστεί σε ανύποπτο χρόνο με κάποιον συνεργάτη του ή συνάδελφο εντός των αποδυτηρίων; Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code