ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (21:00): Αθηναϊκό ντέρμπι στη Λεωφόρο με "φόντο" τον τίτλο!


Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έρχονται αντιμέτωποι απόψε στη Λεωφόρο με φόντο την "κούρσα" για την κατάκτηση του πρωταθλήματος (03/04, 21:00)!


Το Τριφύλλι προέρχεται από την εντός έδρας ήττα στη λεωφόρο με τον ΠΑΟΚ (2-3) και απόψε παίζει με την "πλάτη στο τοίχο" καθώς βρίσκεται στο -6 από την κορυφή και νέα ενδεχόμενη απώλεια βαθμών θα τον απομακρύνει ακόμα περισσότερο από την κορυφή και το πρωτάθλημα. Στο αγωνιστικό σκέλος, ο προπονητής των Πρασίνων, Φατίχ Τερίμ, δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Παλάσιος (αντίκρισε κόκκινη κάρτα με τον ΠΑΟΚ), στους τραυματίες Σένκεφελντ, Σπόραρ αλλά και τους Αϊτόρ και Ούγκο που έμειναν εκτός για λόγους τακτικής. Ένα από τα τελευταία του "χαρτιά" για το πρωτάθλημα παίζει απόψε ο Παναθηναϊκός με τον κόουτς του Τριφυλλιού να αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα που θα φέρει τους τρεις βαθμούς.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.


Η φιλοξενούμενη ΑΕΚ προέρχεται από την εντός έδρας νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό με το... μπάζερ μπίτερ του Ελίασον (1-0) και συνεχίζει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας στο +2 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και στο +6 από τον τρίτο Παναθηναϊκό. Ενδεχόμενη νίκη στο αποψινό αθηναϊκό ντέρμπι θα φέρει την ΑΕΚ στο +9 από τους Πράσινους και ουσιαστικά θα τους θέσει εκτός διεκδίκησης του τίτλου ενώ παράλληλα με το 3/3 στα φετινά play offs κάνει σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος καθώς την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει στην ΟΠΑΠ Αρένα τον ΠΑΟΚ. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο κόουτς  της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα αντιμετωπίζει ένα και μοναδικό πρόβλημα, την απουσία του Τσίτσαν Στάνκοβιτς, με τον Αυστριακό τερματοφύλακα να τραυματίζεται στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τον Ολυμπιακό και να τίθεται νοκ άουτ. Χωρίς άλλες απουσίες θα παραταχθεί στη Λεωφόρο η ΑΕΚ με όλους τους παίκτες να είναι ετοιμοπόλεμοι και να αναμένεται ροτέισον από τον κόουτς Αλμέιδα καθώς η Ένωση έχει 3 ντέρμπι σε διάστημα 7 ημερών.

Όπως συνηθίζει, η ΑΕΚ δεν ανακοίνωσε αποστολή με τον κόουτς των κιτρινόμαυρων  να παίρνει όλους τους διαθέσιμους παίκτες μαζί του. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code