ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης: Δεν ξεφεύγει εύκολα από την έδρα του η ΑΕΚ

Άρης και ΑΕΚ δίνουν άλλη μία μάχη στην Stoiximan Super League.

Ξημέρωσε άλλη μία μέρα για το ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Άρη και την ΑΕΚ να δίνουν άλλη μία συνάντηση, αυτή την φορά όμως στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η ομάδα του Άκη Μάντζιου φυσικά και θέλει την νίκη, όπως αντίστοιχα και η ομάδα της ΑΕΚ για να προσπαθήσει να εδραιώσει ξανά στον «θρόνο» του Ελληνικού πρωταθλήματος. Ωστόσο τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα. 

Η έδρα του Άρη δεν έχει αφήσει τόσο εύκολα την ΑΕΚ να φύγει ικανοποιημένη από εκεί

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει δυσκολέψει αρκετά την ομάδα της ΑΕΚ να φύγει νικήτρια από εκεί. Πιο συγκεκριμένα τον Φλεβάρη του 2021, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε καταφέρει να κερδίσει με 2-1, την «Ένωση». Το επόμενο παιχνίδι που κέρδισε ήταν στα playoff, όπου μάλιστα την άφησε εκτός Ευρώπης με επική ανατροπή από 0-2, σε 3-2. 

Από την επόμενη χρονιά ο Άρης δεν πήρε κάποια νίκη κόντρα στην ομάδα της «Ένωσης», όμως την δυσκόλεψε αρκετά στην τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση, όπου ηττήθηκε με 1-2. Αυτή την χρονιά μέχρι στιγμής Άρης και ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μετράνε από μία ισοπαλία, η οποία ήρθε στο πρωτάθλημα και ήταν 3-3. Ενώ η άλλη ήρθε στο κύπελλο με την ομάδα του Έλληνα τεχνικού να προκρίνεται στα πέναλτι, το ματς ολοκληρώθηκε με τον πίνακα του σκορ να γράφει 1-1. 
\
Σήμερα δίνουν άλλο ένα ραντεβού, να υπενθυμίσουμε πως η ομάδα του Άκη Μάντζιου ηττήθηκε από την ομάδα της ΑΕΚ με 2-0, στην προηγούμενη αγωνιστική, των playoff της Stoiximan Super League. Σίγουρα η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει την νίκη, όμως το ίδιο θέλει αντίστοιχα και η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code