ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Το παρόν και το μέλλον του «μαέστρου» Μεντιλίμπαρ στον ερυθρόλευκο πάγκο!


Ένα μεγάλο επίτευγμα σημειώθηκε σχεδόν 48 ώρες πρίν, στην Κωνσταντινούπολη. Σε χώμα ελληνικό που θα έλεγαν και μερικοί. Σε μια από τις πιο καυτές έδρες αυτήν την στιγμή, όπου ο Ολυμπιακός όχι απλά δεν φοβήθηκε, αλλά είχε και παίκτες «ψυχρούς» που δεν καταλάβαιναν από φωνές και αποδοκιμασίες. Αυτό είναι ένα επίσης σημαντικό προσόν για την ομάδα του Πειραιά, που έχει ως στόχο τον μεγάλο τελικό στην Αγιά Σοφιά. Αυτό το επίτευγμα της ομάδας των 110 εκατομμυρίων (με βάση την χρηματηστιριακή αξία) είναι ίσως κάτι παραπάνω από μια μεγάλη πρόκριση, όσων αφορά την επόμενη σεζόν και τα 100 χρόνια ιστορίας που συμπληρώνονται του χρόνου. Ο Ολυμπιακός έχει αυτήν την στιγμή έναν εξαιρετικό κορμό και μια ομάδα που επί της ηγεσίας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, φτιάχνει χαρακτήρα, αλλά βρίσκει και το χαμένο Ευρωπαϊκό DNA, που την τελευταία τριετία είχε εξαφανιστεί.  

Ίσως του χρόνου που η ομάδα θα είναι συσπειρωμένη, οι ανάγκες σε μερικές θέσεις θα καλυθφούν και θα γίνει μια πιο σωστή προσέγγιση, οι ερυθρόλευκοι να φτάσουν σε ένα καλύτερο σημείο. Καλύτερο σημείο από τον ημιτελικό του Conferens; Εννοείται! Από την στιγμή που ο Βάσκος έλαβε καμένη γη, δέχτηκε μέσα διάστημα μίας εβδομάδας, 7 τέρματα σε Ελλάδα και Ευρώπη και ήταν με την πλάτη στον τοίχο, κατάφερε να δείξει ένα κανονικό πρόσωπο στην Αγιά Σοφιά, να «σοκάρει» την Νταμπλούχο Ελλάδας, και το μόνο που να λείπει να είναι η αποτελεσματικότητα, που ήταν λες και είχε στερέψει, μετά την εμφατική «εξάρα» στην Σερβία και με αντίπαλο την Μακάμπι Τελ Αβίβ.  

Όταν υπάρχει ικανότητα υπάρχει και βελτίωση. Και αυτό αποδείχθηκε στο πρώτο ματς με την Φενέρμπαχτσε που μέχρι την μισή ώρα αγώνα όλα ήταν άψογα, μέχρι την περίπτωση του Παναγιώτη Ρέτσου, που ουσιαστικά αναίρεσε την επίδοση του Ολυμπιακού. Μπορεί τα πράγματα να στράβωσαν αλλά ακόμα και στην Κωνσταντινούπολη παρά τις αδυναμίες στην άμυνα ο τεχνικός του Ολυμπιακού είχε μόλις μια με δύο περιπτώσεις απειλήθηκε, λόγω του αδύναμου αμυντικά Ορτέγκα.  

Ωστόσο οι επιθετικές αρετές είναι κάτι που δεν υστερεί από τον Ολυμπιακό. Με την ενεργοποίηση του Γιόβετιτς, ο Ολυμπιακός στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν έχει το πιο δυνατό σύνολο, 6 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος και στην πιο μεγάλη Ευρωπαϊκή πρόκληση της σύγχρονης ιστορίας της. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code