ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατρόμητος - Κηφισιά 1-2: Πολύτιμο τρίποντο για τους φιλοξενούμενους στη μάχη της παραμονής

 

Ατρόμητος και Κηφισιά αναμετρήθηκαν για την 5η αγωνιστική των playout του πρωταθλήματος. Αν και ο Ατρόμητος προηγήθηκε με 1-0 χάρη σε γκολ του Αγκιμπού Καμαρά στο 16' η Κηφισιά κατάφερε να φέρει τούμπα το παιχνίδι χάρη στα γκολ των Σνάϊντερλεν (64') και Ματέους Σάντος (67') πανηγυρίζοντας ένα τεράστιο διπλό στην μάχη που δίνει για την παραμονή.

Ο αγώνας 

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης κύλησαν χωρίς να δούμε κάτι το αξιόλογο με την Κηφισιά να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ο Ατρόμητος ήταν όμως αυτός που κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον Τσαπάν να κάνει μεγάλο λάθος, τον Αγκιμπού να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Νικοπολίδη στέλνοντας την μπα στα δίχτυα για το 1-0 στο 16'. Η πρώτη φάση για την Κηφισιά ήρθε στο 23' με τον Οζέγκοβιτς να πιάνει μια κεφαλιά βλέποντας όμως την μπάλα να περνά άουτ. Ο Ατρόμητος έψαξε να βρει και δεύτερο γκολ πριν την λήξη του δεύτερου ημιχρόνου απειλώντας αρχικά με ένα εναέριο σουτ του Αντζιέλσκι να περνά άουτ (42') και εν συνεχεία με τον ίδιο παίκτη (43') να βλέπει ένα σουτ του να απομακρύνεται σωτηρία με τα πόδια από τον Νικοπολίδη. Το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τον Ατρόμητο μπροστά στο σκορ με 1-0.

Ο Ατρόμητος συνέχισε να είναι απειλητικός και στο δεύτερο ημίχρονο, στο 53' ο Αθανασίου έκανε ένα σουτ από δύσκολη γωνιά με τον Νικοπολίδη να αποκρούει. Λίγο πριν την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα (57') ήταν σειρά της Κηφισιάς να απειλήσει με τον Μιλίτσεβιτς να εκτελεί ένα φάουλ και τον Μαρκετζάνι να μπλοκάρει. Η Κηφισιά κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης στο 64' με τον Πρίτσα να εκτελεί ένα φάουλ τον Σνάϊντερλαν να κάνει μια κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα παρά το γεγονός ότι ο Ασεβέδο προσπάθησε να απομακρύνει (1-1).  Τρία λεπτά αργότερα (67') η Κηφισιά κατάφερε να φέρει τούμπα το παιχνίδι. Ο Κλωναρίδης γέμισε από τα αριστερά ο Ματέους Σάντος έπιασε την κεφαλιά νικώντας τον Μαρκετζάνι για το 1-2.  Λίγο πριν την συμπλήρωση του ενενηντάλεπτου ο Ατρόμητος άγγιξε την ισοφάριση με μια προβολή του Ρομπάιγ να περνά άουτ. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε την Κηφισιά να πανηγυρίζει ένα σπουδαίο διπλό (1-2).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code