ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός - Άρης (19:00): Μονόδρομος η νίκη για τους ερυθρόλευκους

 Ολυμπιακός και Άρης θα "διασταυρώσουν τα ξίφη τους" για την 3η αγωνιστική των playoff της Super League σε μια αναμέτρηση που λάβει χώρα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Οι ερυθρόλευκοι κατεβαίνουν σε αυτή της εντός έδρας αναμέτρηση με μόνο στόχο την νίκη. Μπορεί να έχουν αποδείξει πολλάκις ότι αναγεννιούνται από τις στάχτες παραμένοντας στο κυνήγι του τίτλου ακόμα και σε στιγμές που σχεδόν όλοι  τους είχαν ήδη ξεγράψει πλέον όμως τα περιθώρια στενεύουν. Ο Ολυμπιακός αγνοεί την νίκη στα playoff μετρώντας δύο ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Η ήττα μάλιστα κόντρα στην Ένωση ήρθε στο 90' και κάνει πολύ δύσκολη την μάχη της κατάκτησης του τίτλου για τους Πειραιώτες που πλέον βρίσκονται στο -8 από την πρωτοπόρο Ενωση. Οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ αναμένεται να παραταχθούν έχοντας ως μόνο στόχο την κατάκτηση του τριπόντου σε μια αναμέτρηση όπου θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Ορτέγκα, Όρτα, Ναβάρο, Αλεξανδρόπουλου και Καμπράλ.

Αναλυτικά η αποστολή των Πειραιωτών:Πασχαλάκης, Μπότης, Τζολάκης, Βέζο, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Άμπι, Ρέτσος, Τσικίνιο, Φορτούνης Ιμπόρα, Μαρτίνς, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς.

Βίοι αντίθετοι για τον Άρη που μπορεί να μην έχει βλέψεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος παρόλα αυτά έχει εκκινήσει ιδανικά στα playoff μετρώντας δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες κόντρα σε ΠΑΟΚ και Λαμία αντίστοιχα. Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου θέλουν να δώσουν συνέχεια σε αυτό το καλό σερί προκειμένου να πετύχουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στο φετινό πρωτάθλημα. Μόνες απουσίες για τους κιτρινόμαυρους θα είναι οι Βέλεθ και Παναγίδης.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη:

Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Νταρίντα, Βερστράτε, Μβοντό, Τζούρασεκ, Πάρντο, Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Σαμόρα, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code