ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Την έσυρε... μαζί του στον υποβιβασμό, Κηφισιά - ΠΑΣ Γιάννινα 2-3


Σ' ένα παιχνίδι όπου ανώτερη ήταν καθ' όλη την διάρκεια η ομάδα της Κηφισιάς, κατάφερε να ηττηθεί και να υποβιβαστεί στο...93' , αφού γύρισε το ματς ο καταπληκτικός Ροζέρο !

Α' Ημίχρονο

Ένα ημίχρονο χωρίς ιδιαίτερο θέαμα, σαν να περίμεναν και οι δύο τον αντίπαλο για το τί κίνηση θα κάνει. Ωστόσο, σημαδεύτηκε από ένα πανέμορφο τέρμα που πέτυχε ο Σωτήρης Νίνης και άνοιξε το σκορ στο 26' με απευθείας εκτέλεση φάουλ, νικώντας τον Αθανασίου για το 1-0 της Κηφισιάς. Δέκα λεπτά αργότερα σειρά του ΠΑΣ Γιάννινα να σκοράρει και να φέρει το ματς στα ίσα, αφού στο 36' ο Κόντε με τακουνάκι έδωσε στον Ροζέρο, που με σκαφτό σουτ κέρδισε τον Νικοπολίδη για το 1-1.

Β' Ημίχρονο

Στο δεύτερο μέρος μπήκε αρκετά καλά η Κηφισιά και στο 53' είχε δοκάρι με τον Κρισιούμα να βγάζει σε τετ α τετ τον Τετέι, με τον δεύτερο να σουτάρει δυνατά αλλά τον Αθανασίου να βρίσκει την μπάλα για να την στείλει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 64' οι γηπεδούχοι σκόραραν ξανά αλλά ακυρώθηκε το τέρμα με χρήση VAR. Στο 70' ο Τετέι σουτάρει ξανά αλλά στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι για δεύτερη φορά. Ο ΠΑΣ Γιάννινα , ενώ δεν απειλούσε ουσιαστικά κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή του σκορ, στο 74' με τον Μπεγκάλα που μόλις είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς, σε μία φάση όπου βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή και από εκεί με σουτ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας για το 2-1. Δεν πρόλαβαν να χαρούν και πολύ οι Γιαννιώτες, αφού ισοφαρίστηκαν στο 82' με πέναλτι που κέρδισε και ανέλαβε να το εκτελέσει κιόλας ο Οζέγκοβιτς και... 2-2 . Δύο λεπτά αργότερα πάλι γκολ η Κηφισιά, πάλι όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ανατροπή νούμερο 2 για τον ΠΑΣ , που με καταπληκτική ατομική προσπάθεια του Ροζέρο κατάφερε να ξεπεράσει δύο αμυντικούς της Κηφισιάς και να πλασάρει ιδανικά για το 2-3 στο 93' !

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code