ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΝΠΣ Βόλος - Πανσερραϊκός: Μονομαχία παραμονής με κίνητρο για έναν



Την παραμονή του στην Super League παίζει σήμερα ο Βόλος, όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό, στον άδειο λόγω μη αδειοδότησης Πανθεσσαλικό, με την ομάδα των Σερρών να έχει εξασφαλίσει την παραμονή του και μαθηματικά για τη νέα σεζόν.


Οι Θεσσαλοί βρίσκονται σε δύσκολη θέση καθώς είναι μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Χρήστος Κόντης έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές πλην του Ράσιτς που έμεινε εκτός, με την αποστολή να απαρτίζεται από τους παρακάτω παίχτες: Κόβατς, Κόστιτς, Αλχο, Μύγας, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Ασλανίδης, Τάχατος, Λούνα, Κίτσος, Ντε Καμπς, Μπερτόγλιο, Γκλάβτσιτς, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Κόμπα, Τρουιγιέ, Ασεχνούν, Ποπέσκου, Μωραΐτης, Γκαρσία.

Η ομάδα των Σερρών από την άλλη θα πάει στον Βόλο για να αγωνιστεί χωρίς άγχος καθώς μετά την νίκη της επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική μέσα στις Σέρρες, έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή τους και βρίσκονται μάλιστα και στην πρώτη θέση του πίνακα των Play-out. Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν θα έχει στη διάθεση του τους Αυλωνίτη, Ουεντραόγκο και Μπέργκστρεμ που συμπλήρωσαν κάρτες, ενώ από την τιμωρία του επιστρέφει ο Μορέιρα. Δεν ανακοινώθηκε αποστολή με όλους τους διαθέσιμους παίχτες να ταξιδεύουν με την ομάδα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code