ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΝΠΣ Βόλος - Πανσερραϊκός: Έσωσε την κατηγορία....με την βούλα (1-0)



Με το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης να έρχεται από τα 11 βήματα, και τον Γκαρσία να ευστοχεί, ο Βόλος πήρε μια μεγάλη νίκη απέναντι στον Πανσερραϊκό στο Πανθεσσαλικό, όπου σε συνδυασμό με την εντός έδρας ήττα-αυτοκτονία της Κηφισιάς από τον ήδη υποβιβασμένο ΠΑΣ Γιάννινα, του εξασφάλισε την παραμονή στην Super League και για την επόμενη σεζόν. 


Α΄ ημίχρονο

Ο Πανσερραϊκός ήταν η ομάδα που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι δημιουργώντας δύο καλές ευκαιρίες στο ξεκίνημα του ματς με τον Τομάς (2΄) να στέλνει με ένα σουτ την μπάλα ψηλά από την εστία και τον Άλεξιτς(7΄) με μια κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα προς τα δίχτυα αλλά τον Κόβατς να μπλοκάρει εντυπωσιακά. Ο Βόλος απάντησε γρήγορα χάνοντας και αυτός δύο καλές ευκαιρίες με τους Γκλάβτσιτς(9΄) και Μπερτόλιο(14΄) όμως να βλέπουν τις ευκαιρίες τους να μπλοκάρονται από τον Τσομπανίδη. Και ενώ το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν αρκετά δυνατά χάνοντας ευκαιρίες η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με τον ρυθμό να πέφτει, τις ομάδες να προσπαθούνε να διασπάσουν τις άμυνες για να φτάσουνε σε ένα γκολ αλλά το παιχνίδι να επικεντρώνεται στο χώρο του κέντρου με αρκετά φάουλ και δυνατές μονομαχίες, και το 0-0 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Β΄ ημίχρονο

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Βόλος θέλησε να γίνει πιο απειλητικός για να βρει το γκολ που θα του επέτρεπε να ελπίζει στην σωτηρία του δημιουργώντας αρκετά από τα πλάγια. Σε μια τέτοια προσπάθεια και ύστερα από μια σέντρα από τα αριστερά η μπάλα ύστερα από κόντρες βρήκε στο χέρι του Πεταυράκη με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο VAR του ζήτησε να εξετάσει την φάση, με την τελική απόφαση όμως να μην αλλάζει και τους Βολιώτες να έχουνε την ευκαιρία να προηγηθούνε. Ο Γκαρσία ανέλαβε την εκτέλεση, στην οποία ευστόχησε στέλνοντας την μπάλα στην αντίθετη γωνία από αυτή που έπεσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων και άνοιξε το σκορ αυξάνοντας τις ελπίδες της ομάδας του για την σωτηρία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος ανέβασε αρκετά την απόδοσή του πιέζοντας πιο ψηλά για να κερδίσει την μπάλα και την κατοχή, και μετά το γκολ που σκόραρε κοιτάει να κρατήσει το προβάδισμα του μέχρι το τέλος με κάθε τρόπο για να εξασφαλίσει την παραμονή του. Μετά το πέναλτι οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες, με το πρώτο αξιόλογο σουτ να έρχεται για τους γηπεδούχους στο 79΄ με μια προσπάθεια του Τσοκάνη να περνάει πάνω από την εστία του Τσομπανίδη, ενώ οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν νωχελικοί σε όλο το δεύτερο μέρος έχοντας την πρώτη τους και μοναδική καλή στιγμή στο ημίχρονο με ένα σουτ του Μούργου στο 83΄ όπου παραλίγο να στοιχήσει και στην ομάδα του Βόλου αλλά ο Κόβατς ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε σε κόρνερ. Ο Πανσερραϊκός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίχτες με τον Οικονόμου να βλέπει την απευθείας κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο παιχνίδι και τον Βόλο να παίρνει μια σπουδαία νίκη, όπου σε συνδυασμό με την εντός έδρας ήττα της Κηφισιάς από τον υποβιβασμένο ΠΑΣ Γιάννινα, της εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία και την συμμετοχής της στην Super League της επόμενης χρονιάς.

Ενδεκάδες

ΝΠΣ Βόλος: Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Γκλάβτσιτς, Ντε Καμπς, Μπερτόλιο, Κόμπα, Ασεχνούν, Γκαρσία.

Πανσερραϊκός: Τσομπανίδης, Πεταυράκης, Διαμαντής, Δεληγιαννίδης, Πηλέας, Μορέιρα, Στάικος, Τομάς, Ουάρντα, Γούλερι, Άλεξιτς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code