ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης - Ολυμπιακός 1-1: (Χ)αμένη ευκαιρία των ερυθρόλευκων να περάσουν στην τρίτη θέση

 

Άρης και Ολυμπιακός αναμετρήθηκαν στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ κατέβηκε στην αναμέτρηση έχοντας ως μόνο στόχο να εκμεταλλευτεί το καλό της μομέντουμ αλλά και το στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ για να περάσει στην δεύτερη θέση, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιτεύχθηκε. Ο Άρης ήταν αυτός που προηγήθηκε στην αναμέτρηση χάρη σε γκολ του Μορόν στο 48' με τον Ολυμπιακό να καταφέρνει απλά να ισοφαρίσει με τον Ελ Κααμπί στο 53'.

Ο αγώνας 

Η πρώτη αξιόλογη στιγμή της αναμέτρησης ανήκε στον Ολυμπιακό με τον Ορτέγκα να κάνει ένα γέμισμα από τα αριστερά στο 6' και τον Ελ Κααμπί να πιάνει μια κεφαλιά που με δυσκολία απέκρουσε ο Κουέστα. Τρία λεπτά αργότερα (9') οι ερυθρόλευκοι βρήκαν και δίχτυα με τον Γιόβετιτς να πλασάρει τον Κουέστα έπειτα από άνοιγμα του Φορτούνη από τα αριστερά. Η χαρά δεν κράτησε για πολύ αφού έπειτα από επανέλεγχο στο VAR το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ του Ζέλσον Μάρτινς στην αρχή της φάσης.Η πίεση των Πειραιωτών συνεχίστηκε και στο 21' Έσε και Ελ Κααμπί συνεργάστηκαν για τον κλέψιμο της μπάλας ο Μαροκινός πάσαρε στον Φορτούνη που με την σειρά του βρήκε και πάλι τον Έσε που εξαπέλυσε ένα σουτ το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κουέστα. Τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν εκ νέου με τους Φορτούνη και Γιόβετις να συνεργάζονται τον Μαυροβούνιο να κάνει το σουτ που σταμάτησε και πάλι στον εντυπωσιακό Κουέστα. Η πίεση που ασκούσε ο Ολυμπιακός συνέχισε να είναι ασφυκτική και στο 25' ο Φορτούνης εκτέλεσε ένα κόρνερ ο Ιμπόρα μια κεφαλιά που σταμάτησε στο δοκάρι του Κουέστα. Η πρώτη αξιόλογη στιγμή για τον Άρη ήρθε στο 28' με ένα σουτ του Μορόν να μπλοκάρεται από τον Κουέστα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45+2') ο Ολυμπιακός σπατάλησε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ με τον Ελ Κααμπί να προσπαθεί να σκοράρει από κοντά και τον Οντουμπάτζο να απομακρύνει πάνω στην γραμμή.

 Δεύτερο ημίχρονο 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τον Άρη που κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 48'.  Ο Εμβοντό έκανε μια βαθιά μπαλιά ο Ντόη δεν μπόρεσε να κοντρολάρει καλά την μπάλα με τον Μορόν να κλέβει βγαίνοντας απέναντι από τον Τζολάκη τον οποίο και πλάσαρε για το 1-0. Η απάντηση των Πειραιωτών ήταν άμεση και ήρθε στο 53'. Ο Φορτούνης άνοιξε από τα αριστερά για τον Ζέλσον Μάρτινς που έκανε το διαγώνιο σουτ με τον Ελ Κααμπί να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα. Λίγο πριν την συμπλήρωση ενενήντα λεπτών αγώνα (86') ο Φορτούνης έκανε ένα σουτ εκτός περιοχής με τον Κουέστα να μπλοκάρει. Στην τελευταία αξιόλογη στιγμή της αναμέτρησης (90+1') ο Μορόν έσπευσε να εκμεταλλευτεί ένα λάθος του Κάρμο παρόλα αυτά του σουτ του ήταν αδύναμο με τον Τζολάκη να μαζεύει. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες στο 1-1.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code