ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χ-αμένη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να μπει γερά στην διεκδίκηση του τίτλου

 

Α ημίχρονο: Στο Α ημίχρονο ο ΟΦΗ ξεκίνησε καλύτερα είχε την κατοχή την πρώτη φάση του παιχνιδιού και το γκολ που μπήκε μπροστά στην αναμέτρηση. Ο Παναθηναϊκός από κει και πέρα ισορρόπησε και βρήκε το γκολ που μπήκε μπροστά στην αναμέτρηση.

Στο 2 πολύ καλό σουτ του Λάρσον η μπάλα λίγο άουτ. Στο 22 γκολ για τον ΟΦΗ ο Χιμένεθ πάτησε περιοχή πρόλαβε τον αμυντικό του Παναθηναϊκού πέφτωντας πλασαρε και σκόραρε το 1-0.

 Γκολ για τον Παναθηναϊκό στο 36 ο Μπερνάρ έκανε την ατομική προσπάθεια, πέρασε πολύ ωραία κάθετη στον Ιωαννίδη αυτός με πολύ όμορφο πλασέ έκανε το 1-1. Στο 43 ο Παλάσιος επιχείρησε το σουτ ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ σε καλή θέση απομάκρυνε.

Β ημίχρονο:

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος έχασε πολλές ευκαιρίες ο ΟΦΗ στην μοναδική φορά που πάτησε περιοχή στο Β ημίχρονο κέρδισε πέναλτι και στο τέλος ο Παναθηναϊκός το μόνο που κατάφερε ήταν να σώσει την ισοπαλία.

Στο 52 ωραίο σουτ του Παλάσιος απομάκρυνε με γροθιές ο Μπάουμαν.

Στο 54 ο Ιωαννίδης πάτησε περιοχή έκανε το πλασέ η μπάλα δοκάρι και άουτ.

Στο 62 πολύ ωραία κεφαλιά του ακαιντίν ο Μπάουμαν πετάχτηκε στο Γ και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 65 κεφαλιά του Ούγκο ξυστά από το δοκάρι του Μπάουμαν.

Στο 79 πέναλντι για τον ΟΦΗ μετά από μαρκάρισμα του Τσεριν στον Λάρσον ο Ισεκα ανέλαβε την εκτέλεση και την έστειλε στα δίχτυα του Ντραγκόφσκι 2-1.

Γκολ για τον Παναθηναϊκό ο Ιωαννίδης έκανε την σέντρα ο σποράρ το σουτ η μπάλα κόντραρε και πήγε στα δίχτυα του Μπάουμαν.

Στο 88 σέντρα του Μλαντένοβιτς ο σποράρ πετάχτηκε πήρε την κεφαλιά η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code