ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κηφισιά - Παναιτωλικός 2-2: Χρυσός βαθμός για τους Αγρινιώτες

 


Κηφισιά και Παναιτωλικός ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 στο γήπεδο της Καισαριανής, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές με γκόλ από τον Οζέγκοβιτς και αντίστοιχα οι Αγρινιώτες απάντησαν, αρχικά με τον Ζοάο Πέδρο στο 54' και στην συνέχεια με τον Μλάντεν στο 77, όπου και διαμορφώθηκε το τελικό 2-2! Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Κώστα Μπράτσου μπαίνει στην κούρσα των πλέι άουτ από την 13η θέση, με 19 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός του Γιάννη Πετράκη, αρχίζει την σειρά των αγώνων στην 11η θέση με 20 βαθμούς.

Το παιχνίδι

Στο 20ο λεπτό, μετά από σπρώξιμο του Οικονόμου στον Γκορτσίλα, η Κηφισιά κέρδισε πέναλντι. Ο Οζέγκοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Παναιτωλικού, γράφοντας το 1-0. 

Στο 54ο λεπτό ήρθε η απάντηση από τους φιλοξενούμενους, με τον Ζοάο Πέδρο να παίρνει το ριμπάουντ μετά από σούτ του Λομονάκο και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η Κηφισιά πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 56΄. Μετά από σέντρα από τα δεξιά, ο Οζέγκοβιτς πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Τσάβες (2-1) κάνοντας δύο τα τέρματα των γηπεδούχων και τα προσωπικά του γκολ. 

Στο 77΄μετά από φάση διαρκείας και ολιγωρία της άμυνας των γηπεδούχων ο Μλάντεν με δυνατό σουτ ισοφάρισε το σκορ σε 2-2, όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Γκόμπελιτς, Σολόα, Τεϊσέιρα, Τσανάτζια (52΄Γιόβανσιτς), Μιλίτσεβιτς, Μενέντες (81΄Τετέι), Μπιφούμα (68΄Κλωναρίδης), Σάντος, Οζέγκοβιτς.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Οικονόμου, Μλάντεν, Στάγιτς (77΄Καρέλης), Λιάβας (65΄Μαυρίας), Χουάνπι, Τσιγγάρας (72΄Πέρες),  Φρ. Ντουάρτε (72΄ Χατζηθεοδωρίδης), Τορεχόν, Λομόνακο (65΄Σενγκέλια), Πέδρο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code