ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βόλος- Κηφισιά: Μάχη που ίσως κρίνει την σωτηρία


Μια μάχη που θα δώσει κεφάλι ισχύος για την παραμονή ενδέχεται να είναι ο αγώνας ανάμεσα στον Βόλο και της Κηφισιάς στο "Πανθεσσαλικό στάδιο" για την 2η αγωνιστική των Play out σήμερα στις 17:30. Ο αγώνας θα διαδραματιστεί χωρίς την στήριξη του κόσμου, καθώς δεν έγιναν τα απαραίτητα μέτρα. 

Σίγουρα οι γηπεδούχοι δεν παρείχαν  την ίδια ικανοποιητική χρονιά, συγκριτικά με την περσινή και αυτό έχει στεναχωρήσει τον κόσμο της. Από την άλλη πλευρά η ομάδα των "βορείων προαστίων" μπήκε με ένα στόχο στην κατηγορία της Super League και αυτός δεν ήταν άλλος από την αποφυγή του υποβιβασμού. Πάντως και οι δύο σύλλογοι προχωρήσαν σε αλλαγή προπονητών οι πρώτοι ξεκίνησαν με τον Κώστα Μπράτσο και στην συνέχεια συνέχισαν με τον Άνχελ Λόπεθ παλαιό γνώριμο της ομάδας και τώρα τον Χρήστο Κοντή , η Κηφισιά με τον Γιάννη Αναστασίου και αυτή τη στιγμή στο τιμόνι της είναι ο Κώστας Μπράτσος, ένας προπονητής που γνωρίζει καλό τον σύλλογο της Θεσσαλίας. 

Στον προηγούμενο αγώνα ο Βόλος επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης στο στάδιο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" χάρις τα τέρματα των Κόμπα και Γκαρσία.  Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου στο ντεμπούτο των Play out ήλθαν 0-0 με τον ΟΦΗ στην Καισαριανή. 

Επίσης θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε ότι και οι δύο  ομάδες συμψηφούνε στην προτελευταία θέση με 22 βαθμούς, οπότε η νίκη  θα ήταν μεγάλη λύτρωση για όποια ομάδα τα καταφέρει. 

Προϊστορία
 
Σύμφωνα με το αρχείο της Super League  οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για τρίτη φορά την φετινή σεζόν, αλλά και στην ιστορία τους, αφού δεν έχουν συνυπάρξει ποτέ σε κάποια άλλη κατηγορία, ούτε βρέθηκαν αντιμέτωποι για το Κύπελλο Ελλάδος.
Ο Βόλος επικράτησε στον Α’ Γύρο που ήταν γηπεδούχος με 2-1 χάρη στα γκολ των Μπερτόλιο και Ντέλετιτς, ενώ για την ομάδα της Κηφισιάς σκόραρε ο Οζέγκοβιτς στην πρώτη του επίσκεψη ως αντίπαλος στο Βόλο, αφού το 2022-23 αγωνιζόταν με τα χρώματα της ομάδας της Μαγνησίας. 
Η αναμέτρηση του Β’ Γύρου στην έδρα της Κηφισιάς κρίθηκε με σκορ 3-0 α.α. υπέρ των γηπεδούχων.

Ενδεκάδες, Αποστολές - Απουσίες 

Βόλος( Χρήστος Κόντης) Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Γκλάβσιτς, Μπαριέντος, Μύγας, Ασεχνούν, Κόμπα, Γκαρσία

Αποστολή

Κόβατς, Κόστιτς, Μύγας, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Ασλανίδης, Λούνα, Κίτσος, Μπερτόγλιο, Ντε Καμπς, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος, Ολιβέρα, Κόμπα, Τρουιγιέ, Ασεχνούν, Ποπέσκου, Μωραΐτης, Γκαρσία.

Κηφισιά( Κώστας Μπράτσος) Αναγνωστόπουλος Γκόμπελιτς, Βαφέας, Τεϊσέιρα, Μιλίτσεβιτς, Τσανάτζια, Γιόβανσιτς, Μενέντες, Κρισιούμα, Μπιφουμά, Οζέγκοβιτς 

Αποστολή 

Νικοπολίδης, Αντωνόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Παρράς, Γκόμπελιτς, Μιλίτσεβιτς, Σπίνος, Τσάπαν, Τεϊσέιρα, Τσανάτζια, Πρίτσας, Σναϊντερλάν, Σολόα, Γιόβαντσιτς, Οζέγκοβιτς, Τετέι, Μενέντες, Ματέους Σάντος, Κλωναρίδης, Μπιφουμά.

Ο Χρήστος Κόντης  δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους Μπαριέντος αλλά και στους Σιαμπάνη, Ράσιτς, Καραγιάννη και Τάχατο, ενώ στην αντίπαλη όχθη στους Αντερέγκεν και Παπασάββα

Διαιτήτευση 

Τέλος διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Παπαδόπουλος, βοηθοί του ο Κωστάρας και ο Δημητριάδης, τέταρτος ο Τσιμεντερίδης και στο VAR o Φωτιάς και ο Μεϊντάνας 







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code