ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πανσερραϊκός - Αστέρας Τρίπολης: Με απουσίες και οι δύο θα ψάξουν αποτέλεσμα στις Σέρρες



 Με τις δύο ομάδες να έχουν εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή τους, θα έρθουν αντιμέτωπες στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών «Εμμανουήλ Παπάς» για να διεκδικήσουν ένα αποτέλεσμα που θα τους ανεβάσει στην βαθμολογία, με τους δύο μονομάχους να έχουν αρκετές απουσίες εκατέρωθεν.


Στο παιχνίδι που θα ανοίξει την αυλαία της 2η αγωνιστικής των Play-out στις Σέρρες σήμερα(30/3, 15:00) Πανσερραϊκός και Αστέρας Τρίπολης βρίσκονται αντιμέτωποι για 5ή φορά την φετινή σεζόν, καθώς εκτός από τις δύο αναμετρήσεις της κανονικής διάρκειας, οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντίπαλοι και στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με τα «Λιοντάρια» να παίρνουν την πρόκριση. Δύο νίκες για την ομάδα των Σερρών, μια για αυτή της Τρίπολης και ένα παιχνίδι να έρχεται ισόπαλο. 

Για τους γηπεδούχους εκτός βρίσκονται οι Ντανκερλούι λόγω ίωσης, καθώς και οι Θυμιάνης και Κατσίκας που παραμένουν τραυματίες. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Ανάκογλου, Πηλέας και Παπαβασιλείου.

Στον Αστέρα Τρίπολης ο Νίκος Παπαδόπουλος παραμένει εκτός λόγω του διαστρέμματος που είχε υποστεί, ενώ ο Μίλαν Ράσταβατς δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Νίκο Ζουγλή, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από ίωση. Από εκεί και πέρα ο αρχηγός, Χουάν Μουνάφο έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων αλλά θα απουσιάσει και από το σημερινό παιχνίδι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code