ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πανσερραϊκός - Αστέρας Τρίπολης: «Λιονταρίσια» επικράτηση και εξασφάλιση της παραμονής τους (2-0)



 Με τα «Λιοντάρια» του Πάμπλο Γκαρσία να εκμεταλλεύονται τις λιγοστές ευκαιρίες τους και να είναι πιο εύστοχοι, ο Πανσερραϊκός επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης στην Σέρρες με 2-0 φτάνοντας τους 30 βαθμούς και εξασφαλίζοντας σε μεγάλο βαθμό και την σωτηρία τους. Σκόρερ των γηπεδούχων οι Ουάρντα και Αυλωνήτης με τα γκολ να προέρχονται από δύο στημένες μπάλες (πέναλτι και εκτέλεση κόρνερ). Από ένα δοκάρι για τις δύο ομάδες με τους Μιριτέλο και Διαμαντή.  


Α΄ ημίχρονο

Ο Αστέρας Τρίπολης είδε την πρώτη του τελική να σταματάει στο δοκάρι μόλις στο 8ο λεπτό. Ο Μπέργκστρεμ έκανε ολέθριο λάθος με την μπάλα να φτάνει στον αμαρκάριστο Μιριτέλο μέσα στην περιοχή όπου έκανε το σουτ, αλλά ο Χόβαν τη βρήκε με το πόδι και αυτή σταμάτησε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Σλοβάκος την μπλόκαρε. Κακό το παιχνίδι γενικά μεταξύ των δύο ομάδων, με τις προσωπικές μονομαχίες και τα λάθη να κυριαρχούν, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν αρκετές φάσεις στο παιχνίδι. Η πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι για τους γηπεδούχους ήρθε στο 37΄ με ένα μακρινό σουτ του Στάϊκου να περνάει μερικά εκατοστά μακριά από την εστία. 

Αυτή η ευκαιρία έδειξε να ξυπνάει την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία αφού στα επόμενα λεπτά χάσανε μοναδική διπλή ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Στο 40΄ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Μπέργκστρομ σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους παίρνοντας την κεφαλιά με αυτή να στρώνεται στο Διαμαντή και με σουτ μέσα από την περιοχή σημάδεψε το δοκάρι. Η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από την περιοχή του Αστέρα, έφτασε στον Γούλερι που βρισκόταν στην γωνία της περιοχής, με το σουτ του να περνάει δίπλα από την εστία του Τσιφτσή. Νέα χαμένη ευκαιρία στο 42΄ για τον Πανσερραϊκό με τον Μπεντακόρ να μην μπορεί να σημαδέψει σωστά και το σουτ του να περνάει εκτός στόχου. 

Β΄ ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε στον ίδιο ρυθμό με την αρχή του πρώτου μέρους, με τις δύο ομάδες να περιορίζονται σε παιχνίδι κέντρου χωρίς κάποια μεγάλη ευκαιρία και τα φάουλ να κυριαρχούνε. Σε ανύποπτή φάση όμως στο 58΄ ο Πανσερραϊκός ύστερα από μία σέντρα στην περιοχή της Τρίπολης ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Γιαμπλόνσκι ύστερα από κεφαλιά του Αυλωνίτη, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να πηγαίνει στο VAR και ύστερα από εξέταση του να δείχνει την άσπρη βούλα. Για τους γηπεδούχους την εκτέλεση ανέλαβε ο Ουάρντα όπου ευστόχησε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Πανσερραϊκός κατάφερε να βρει και δεύτερο γκολ στην δεύτερη του ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο από στημένη μπάλα. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ουάρντα οι αμυντικοί του Αστέρα δεν διώξανε την μπάλα κάνοντας το λάθος και την μπάλα να φτάνει στον αμαρκάριστο Αυλωνήτη μέσα στην περιοχή όπου με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τον Τσιφτσή να μην μπορεί να αντιδράσει. Η ομάδα της Τρίπολης προσπάθησε να βρει μια απάντηση στα δύο γκολ της ομάδας των Σερρών, αρχικά με μια εκτέλεση φάουλ στο 89΄ όπου ο Χοβάν βγήκε και εξουδετέρωσε πριν καταφέρει να φτάσει σε παίχτη των φιλοξενούμενων και έπειτα με ένα καλό σουτ του Ρεγκίς στο 90+6΄ με τον Χοβάν να μπλοκάρει και πάλι σταθερά και το 2-0 να μένει μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης.

΄Ενδεκάδες

Πανσερραϊκός: Χοβάν, Μπέργκστρεμ, Διαμαντής, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης, Στάϊκος, Μορέϊρα, Γούλερι, Ουάρντα,     Χατζηστράβος, Μπεντακόρ.

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Γκαρσία, Αλβάρεζ, Καλτσάς, Σουρλής, Αλάγκμπε, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Χριστόπουλος, Καστάνιο, Μιριτέλο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code