ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χάποελ Ιερουσαλήμ - Περιστέρι 61-76: Νίκησε και πήρε την διαφορά το Περιστέρι - Όλα για όλα κόντρα στην Τενερίφη


Το Περιστέρι έπαιξε εξαιρετικά κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ, την κέρδισε με 61-76 και ελπίζει σε συνδυασμό αποτελεσμάτων την τελευταία αγωνιστική για να προκριθεί στους "8" του BCL.

Ειδικότερα, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη πρέπει να νικήσει την Τενερίφη, από την οποία είχε ηττηθεί με 21 πόντους στην Ισπανία, ενώ παράλληλα χρειάζεται ακόμα μία ήττα της Χάποελ στην Καρσίγιακα για να μείνει ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Στα του παιχνιδιού, η ελληνική ομάδα έδειξε από νωρίς ότι ήθελε να είναι το αφεντικό, αφού προηγήθηκε με 5-13 στο πρώτο τετράλεπτο. Παρόλο που η Χάποελ ισορρόπησε στο ματς και έκλεισε μόλις στο -3, 14-17, την πρώτη περίοδο, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ήταν εξαιρετική στο δεύτερο μισό του πρώτου μέρους. Πιο συγκεκριμένα, από το 16ο λεπτό του παιχνιδιού και μετά, το Περιστέρι ανέβασε την απόδοσή του και με τους Μήτρου Λονγκ και Ράγκλαντ να είναι οι κύριοι εκφραστές των επιθέσεών του, πήγε με το προβάδισμα, 37-44, στα αποδυτήρια.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η ελληνική ομάδα "έχτισε" για πρώτη φορά διψήφια διαφορά στο ματς, με τους Ρένφρο και Ουίλιαμς να σκοράρουν, διαμορφώνοντας το 39-50. Ωστόσο, οι Ισραηλινοί δεν το έβαλαν κάτω και με αντεπίθεση διαρκείας, με φανταστικούς Κάρινγκτον, Ουίλιαμς και Τζόνσον στο διάστημα αυτό, μείωσαν σε απόσταση τριών πόντων, 48-51. Οι παίκτες του Περιστερίου δεν πανικοβλήθηκαν και έκλεισαν προηγούμενοι το τρίτο δεκάλεπτο, 54-59.

Στην τελευταία περίοδο, η ομάδα των δυτικών προαστίων κυριάρχησε απόλυτα. Με όπλο του την εξαιρετική του άμυνα με μόλις επτά πόντους παθητικό (δέχθηκε μόνο ένα καλάθι εντός πεδιάς στο δεκάλεπτο) το Περιστέρι άντεξε στην προσπάθεια επιστροφής των παικτών του Ηλία Καντζούρη στο ματς και έφτασε έτσι στη σπουδαία νίκη με 61-76.

Για τους νικητές, πολυτιμότερος ήταν ο Ράγκλαντ με 16 πόντους και 10 ασίστ, 10 πόντους και 11 ριμπάουντ είχε ο Τόμπσον, ενώ στους 15 πόντους σταμάτησε ο Ελάιτζα Μήτρου Λονγκ. Για την Χάποελ, ο Σπίντι Σμιθ είχε 10 πόντους, ενώ από 9 πόντους σκόραραν οι Κάρινγκτον, Ράντολφ και Ουίλιαμς.

Τα δεκάλεπτα: 16-17, 37-44, 54-59, 61-76

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code