ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

NBA: Ηρωικό buzzer-beater του Ντερόζαν έστειλε το ματς στην παράταση και έδωσε τη νίκη στους Μπουλς


Σε μία βραδιά με εννέα συνολικά παιχνίδια, η φοβερή εμφάνιση του Ντεμάρ Ντερόζαν και η νίκη στην παράταση κόντρα στους Πέισερς ήταν αυτή που ξεχώρισε.

Πριν την έναρξη των αγώνων, το πρόγραμμα φαινόταν πολύ πλούσιο, γιατί είχε αναμετρήσεις ανάμεσα σε ομάδες που μάχονται για την είσοδό τους στα πλέι-οφ, όπως τα παιχνίδια των Γουόριορς με τους Μάβερικς και των Λέικερς με τους Κινγκς, καθώς και επίσης την αναμέτρηση ανάμεσα στο περσινό ζευγάρι των τελικών, Νάγκετς-Χιτ. 

Όμως, ο απρόσμενος πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν το παιχνίδι μεταξύ Σικάγο Μπουλς και Ιντιάνα Πέισερς, όπου καμία ομάδα δεν ξέφυγε με πάνω απο 11 πόντους έναντι της άλλης και υπήρξαν 19 εναλλαγές προβαδίσματος στο σκορ. Στο τέλος της τέταρτης περιόδου, με 3.8 δευτερόλεπτα να απομένουν, ο Ντερόζαν βρέθηκε στη γραμμή των βολών με το σκορ να είναι 114-117 υπερ των Πέισερς. Εκεί, ο σταρ των Μπουλς ευστόχησε στην πρώτη βολή (είχε 13/13 βολές μέχρι εκείνο το σημείο), αλλά ήξερε ότι αν ευστοχούσε στη δεύτερη η ομάδα του πιθανότατα να μην είχε χρόνο να πάρει τη μπάλα και να δημιουργήσει ένα καλό σουτ που θα τους έδινε τη νίκη. Έτσι, αστόχησε επίτηδες στη δεύτερη και η μπάλα κατέληξε εκτός παρκέ από παίκτη των Πέισερς. Στην επαναφορά, ο Ντερόζαν ξεμαρκαρίζεται, παίρνει τη μπάλα με πλάτη στο καλάθι, λίγο πιο μέσα από τη γραμμή του τριπόντου, γυρίζει, σηκώνεται και βάζει ένα πάρα πολύ δύσκολο σουτ, στην εκπνοή της κανονικής διάρκειας, το οποίο στέλνει το ματς στην παράταση. Εκεί τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για τους Μπουλς, αλλά με το μομέντουμ υπέρ τους κατάφεραν να καθαρίσουν το ματς, με μπροστάρη πάντα τον Ντερόζαν, ο οποίος τελείωσε με 46 πόντους, 9 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα παιχνίδια, όπως αναφέρθηκε, υπήρχαν αναμετρήσεις αρκετά σημαντικές για την κατάταξη στα πλει-οφ. Η χθεσινή βραδιά βοήθησε να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο της Δυτικής Περιφέρειας, καθώς με τις ήττες των Λέικερς και των Γουόριορς φαίνεται να εδραιώνουν αυτές τις δύο ομάδες στις θέσεις 9 και 10 και όχι εντός οκτάδας, καθώς και οι νίκες των Κινγκς και των Μάβερικς αντίστοιχα φαίνεται να τις εδραιώνουν εντός οκτάδας. Ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι για την κατάταξη της Δύσης ήταν η νίκη των Νάγκετς, που τους ώθησε στην κορυφή της Δυτικής Περιφέρειας, με μικρή, βέβαια, διαφορά από Θάντερ και Τίμπεργουλβς. Το μόνο σίγουρο, όμως, είναι ότι με τόσες ομάδες με τόσο παρόμοια ρεκόρ μεταξύ τους, θα δούμε πολλές ανακατατάξεις μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: 

Ορλάντο Μάτζικ - Μπρούκλιν Νετς 114-106
Ντιτρόιτ Πίστονς - Τορόντο Ράπτορς 113-104
Μαϊάμι Χιτ - Ντάνβερ Νάγκετς 88-100
Ιντιάνα Πέισερς - Σικάγο Μπουλς 129-132
Νιου Όρλεανς Πέλικανς - Κλίβελαντ Καβαλίερς 95-116
Μέμφις Γκρίζλις - Σάρλοτ Χόρνετς 98-110
Ντάλας Μάβερικς - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 109-99
Σακραμέντο Κινγκς - Λος Άντζελες Λέικερς 120-107
Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς - Ατλάντα Χοκς 106-102

Οι δέκα καλύτερες φάσεις της βραδιάς:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code