ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου: Χάλκινο μετάλλιο για τον Καραλή που "πέταξε" στα 5,85

 


Έπειτα από μια συγκλονιστική εμφάνιση όπου και κατάφερε να σπάσει δύο φορές το ατομικό του ρεκόρ ο Εμμανουήλ Καραλής έφτασε στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο τελικό του επί κοντώ περνώντας με την πρώτη τα 5,85μ.

Αυτή ήταν η δεύτερη παρουσία του Έλληνα επικοντιστή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μετά από αυτή στο Παγκόσμιο του Μπέρμιγχαμ το 2018. 

Με το χάλκινο μετάλλιο του χάρισε το δεύτερο μετάλλιο στην χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού στίβου της Γλασκώβης μετά το χρυσό του Μίλτου Τεντόγλου στο άλμα εις μήκος χθες Σάββατο. Αυτό ήταν το 15ο μετάλλιο συνολικά σε Παγκόσμια Κλειστού.

Η βραδιά δεν ξεκίνησε με το καλύτερο τρόπο για τον Έλληνα επικοντιστή που λίγο έλειψε να μην καταταγεί στο τελικό.

Ο Καραλής ξεκίνησε με προσπάθεια στα 5,50 και έπειτα από μια αποτυχημένη προσπάθεια αποφάσισε να συνεχίσει στα 5,65 όπου και πέρασε με την πρώτη προσπάθεια.

Ο Πολωνός Λίσεκ ήταν αυτός που δεν κατετάγη στο τελικό ένα γεγονός που έδωσε το επιπλέον κίνητρο στον Καραλή.

Ακολούθησε επιτυχημένο άλμα στα 5,75 το οποίο έγινε και προσωρινά καλύτερη φετινή του επίδοση, μέχρι τότε ήταν 5,72.

Όταν ο πήχης ανέβηκε στα 5,85 ο Έλληνας επικοντιστής είχε ήδη κλειδώσει την έκτη θέση. Οι αποτυχημένες προσπάθειες των Μάρσαλ και Νίλσεν του έδωσαν την ευκαιρία να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου αφού ο ίδιος κατάφερε να περάσει τα 5,85 καταρρίπτοντας για δεύτερη φορά το ατομικό του ρεκόρ.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code