ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

BUNDESLIGA MATCHDAY24:Συνεχίζει το αήττητο στην κορυφή


H γκέλα της Μπάγερν έδωσε δικαίωμα στην Μπάγερ να ονειρεύεται τίτλο,η Άουγκσμπουργκ διέλυσε την Ντάρμσταντ  και η Στούτγκαρδη πέρασε δύσκολα από την έδρα της Βόλφσμπουργκ.


 Φράιμπουργκ -Μπάγερν 2-2



Και άλλη γκέλα με το πρωτάθλημα να απομακρύνεται 

Ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0 με τέρμα του Γκάντερ αλλά δεν κατάφερε να πάρει την νίκη στο τέλος.Τα τέρματα για τους Βαυαρούς πέτυχαν οι Μουσιάλα και Τελ ενώ στο 88ο λεπτό ο Χόλερ στέρησε την νίκη από τους φιλοξενούμενους.Στην ένατη θέση είναι η Φράιμπουργκ με 30 βαθμούς.Η Μπάγερν έχει 54 βαθμούς στο -4 από την Στουτγκάρδη.

Μάιντζ- Γκλάντμπαχ 1-1


Μοιρασιά βαθμών

Η Μάιντζ προηγήθηκε με τον Ενκουμού ωστόσο η Γκλάντμπαχ ισοφάρισε με τον Μπούρκαρντ.Στις τελευταίες θέσεις είναι η Μάιντζ με 16 βαθμούς.Η Γκλάντμπαχ είναι στην 12η θέση με 26 βαθμούς.

Μπόχουμ- Λειψία 1-4



Τεσσάρα και  πλασάρισμα στην 4η θέση.

Σε ένα καλό ματς αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ η Λειψία βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει με ένα γκολ του Οπέντα του Όλμο αυτογκόλ του Όρντετς και γκολ του Πούλσεν.Είναι στη 5η θέση με 43 βαθμούς ενώ η Μπόχουμ είναι στις τελευταίες θέσεις με 25 βαθμούς μόλις οχτώ πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.


Ντάρμσταντ -Άουγκσμπουργκ 0-6



Απόλυτη υπεροχή 

Με τους Τίρτς και Ντεμίροβιτς να πετυχαίνουν από δύο γκολ η Άουγκσμπουργκ διέλυσε στη έδρα της την Ντάρμσταντ.Τα υπόλοιπα γκολ επιτεύχθηκαν από τους Γιένσεν και Βάργκας.Στην τελευταία θέση είναι η Ντάρμσταντ με 13 βαθμούς και στην 10η θέση είναι η Άουγκσμπουργκ με 29 βαθμούς.

Ούνιον -Ντόρμουντ 0-2



Στο κυνηγί της 3ης θέσης 

Σημαντικό διπλό για την Ντόρμουντ που πέρασε από την έδρα της Ούνιον με 0-2.Τα τέρματα ο Αντεγιέμι και ο Μάτσεν στο δεύτερο ημίχρονο διαμόρφωσε το 0-2.Κυνηγάει την Στουτγκάρδη καθώς βρίσκεται στο -6 από αυτήν.

Χάιντερχαιμ - Άιντραχτ 1-2

Νίκη ανάσα 

Με αυτογκόλ του Γκίμπερ προηγήθηκε η Άιντραχτ και διπλασίασε τα τέρματα της με τον Ένκουκου.Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Πιεριγκέρ να βρίσκει δίχτυα.Στην έκτη θέση με 37 βαθμούς η Άιντραχτ και στην 11η θέση με 28 βαθμούς  βρίσκεται η Χάιντερχαιμ.

Βόλφσμπουργκ -Στούγκαρδη 2-3



Δεν τα παράτησε 

Με δυο γκολ του Γκουρασί και ένα του Βάγκνομαν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Βόλφσμπουργκ και να κρατήσει την απόσταση της από την Ντόρμουντ στους 6 βαθμούς.Η Βόλφσμπουργκ ισοφάρισε με τον Μέλε και μείωσε με τον Νεμτσά στο 83ο λεπτό.Στην 13η θέση με 25 βαθμούς είναι η Βόλφσμπουργκ.



Στους δέκα βαθμούς διαφορά η αρμάδα του Αλόνσο 


Κολωνία- Μπάγερ 0-2

Στους δέκα βαθμούς διαφορά πλέον η Μπάγερ Λεβερκούζεν αφού με τέρματα των Γκριμάλντο και Φριμπόργκ σε κάθε ημίχρονο  κατάφερε να κερδίσει και την Κολωνία.Η Κολωνία μένει στις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα με 17 βαθμούς.

Χοφενχάιμ-Βέρντερ Βρέμης 2-1



Προβάδισμα με Μπάιερ

Με δυο τέρματα του Μπάιερ επιβλήθηκε η Χόφενχαιμ.Το μόνο που μπορούσε να κάνει η Βέρντερ Βρέμης ήταν να μειώσει με τον Αλβέρο στις καθυστερήσεις του αγώνα.Η Χοφενχάιμ έχει 33 βαθμούς και η Βέρντερ 30 στον βαθμολογικό πίνακα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code