ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βόλος- Κηφισιά 4-1: Δεν είναι για τις τελευταίες θέσεις και το έδειξαν οι Θεσσαλιώτες

   

 Ο Βόλος κατατρόπωσε την Κηφισιά επικρατώντας με 4-1 χάρις τα τέρματα των Κόμπα, Γκαρσία και Μωραΐτη και σκαρφάλωσε προσωρινά στην πέμπτη θέση. 

Α' ημίχρονο 

Η πρώτη φάση του παιχνιδιού διαδραματίστηκε στο πρώτο λεπτό για λογαριασμό της ομάδας του Βόλου, όταν ο Λούνα γέμισε από τα αριστερά, στην πορεία της μπάλας μπήκε ο Γκαρσία, όμως η κεφαλιά που επιχείρησε δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αναγνωστόπουλο. Δύο λεπτά αργότερα η ομάδα του Χρήστου Κόντη  άνοιξε το σκορ, όταν ο Ασεχναούν μετά από γέμισμα η μπάλα κόντραρε, ο Έλληνας πορτιέρε είχε αντίδραση, η μπάλα στρώθηκε στον Μαξιμιλιάνο Κόμπα και από την βούλα του πέναλτι έκανε το σουτ με δύναμη έστειλε την μπάλα στα αριστερά, πετυχαίνοντας το πέμπτο του γκολ στην χρονιά. Στο ενδέκατο λεπτό ο Βόλος θα πετύχει και άλλο τέρμα αυτήν την φορά από στατική φάση, ο Γκλάβσιτς εκτέλεσε το φάουλ με γέμισμα ο Γκαρσία πήγε στην πορεία της μπάλας και με μια ωραία κεφαλιά θα διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του. 

Μετά τα δύο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του Κώστα Μπράτσου ανέβασε τις γραμμές της, ώστε να πετύχει ένα γκολ για να μπει ξανά στο ματς, ενώ ο Βόλος επιθυμούσε να πετύχει ένα τρίτο γκολ στην κόντρα.  H πρώτη σημαντική ευκαιρία της Κηφισιάς έμελλε να ήταν καθοριστική, καθώς στο 33΄μετά το παράλληλο γύρισμα του Μπαρμπόσα Σάντος, ο Οζέγκοβιτς έκανε την προβολή τιμωρώντας την προηγούμενη του ομάδα, πετυχαίνοντας έτσι το 13 του γκολ.  Στο 40΄θα διαδραματιστεί μια ακόμα σημαντική ευκαιρία για την ομάδα των βορείων προαστίων. ο Μενέντεθ γέμισε προς τα αριστερά, ο επιθετικός των φιλοξενούμενων κοντρόλαρε την μπάλα, στην συνέχεια προέβη σε άμεσο  σουτ αλλά ο Κόβατς είχε αντίδραση. Πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι ήλθαν κοντά σε ισόπαλο αποτέλεσμα. Μετά από κόντρα του Μπιφουμά ο Στιντέρλεν έκανε το σουτ αλλά ο Κόβατς του είπε όχι. 

Ένα λεπτό αργότερα ο Βόλος πέτυχε τρίτο τέρμα, με τον Λούνα να γεμίζει από τα αριστερά και τον Γκαρσία να κάνει την προβολή και να πετυχαίνει έτσι  το δεύτερο προσωπικό του γκολ. 

Σύνοψη πρώτου μέρους 

Το πρώτο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τον Βόλο πετυχαίνοντας δύο γρήγορα γκολ, στην συνέχεια η Κηφισιά πήρε μέτρα στο γήπεδο, χωρίς να απειλήσει στην μοναδική ουσιαστική ευκαιρία που έκανε πέτυχε το 2-1 με τον Οζέγκοβιτς τον πρώτο της σκόρερ. Μετά το γκολ ανέβηκε ψυχολογικά και είχε και άλλες προϋποθέσεις για να σκοράρει, όμως στο τέλος του ημιχρόνου ο Βόλος πέτυχε τρίτο τέρμα και έτσι του έκοψε τα φτερά. 

Β' ημίχρονο 

Στο 49΄μετά από πίεση που ασκούσε πραγματοποίησε την πρώτη της ευκαιρία η Κηφισιά, όταν ο Τετέι μετά από γέμισμα προς την μεγάλη περιοχή, έκανε το σουτ, όμως δεν ανησύχησε ο Κόβατς. όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού η ομάδα του Κώστα Μπράτσου έχει την κυκλοφορία της μπάλας, ενώ οι γηπεδούχοι προσπαθούν να απειλήσουν στην κόντρα. Στο 67΄θα διαδραματιστεί η δεύτερη σημαντική ευκαιρία της επανάληψης, όταν ο Μύγας επιχείρησε το γέμισμα από τα δεξιά, εκκείνη πήρε περίεργη τροχιά και ο Αναγνωστόπουλος παρενέβει  , διώχνοντας σε κόρνερ. Δέκα λεπτά αργότερα ο Μύγας βρήκε με το κεφάλι τον Γκαρσία, εκείνος έκανε το διαγώνιο σουτ, όμως ο Έλληνας πορτιέρε είχε απάντηση. Ο Άλχο έκανε λάθος γύρισμα ο Τετέι έγινε αποδέκτης της μπάλας, τροφοδότησε τον Μπαρμπόσα Σάντος , όμως δεν κατάφερε να σκοράρει στο 81. 

Ο Βόλος θα σκοράρει στο 84΄και στην ουσία θα τελειώσει το ματς. Ο Ασεχνάουν έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε, πηγαίνοντας στον αφύλακτο Μωραίτη και εκείνος από σημείο τετ- α- τετ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 87΄ η Κηφισιά κέρδισε πέναλτι στο 87΄την εκτέλεση την ανέλαβε ο Οζέγκοβιτς αλλά το σουτ του ήταν στο κέντρο της εστίας, το διάβασε, όμως ο Ούγγρος πορτιέρε.

Σύνοψη δευτέρου μέρους 

Στο δεύτερο μέρος η Κηφισιά είχε την κυκλοφορία της μπάλας, ο Βόλος έβγαινε στις αντεπιθέσεις, μια τακτική που απέδωσε, καθώς βρέθηκε εκτεθειμένη η άμυνα της ομάδας των βορείων προαστίων και με τα γκολ των Γκαρσία και Μωραίτη καθάρισε το ματς. 

Ενδεκάδες 

Βόλος(Χρήστος Κόντης ) (4-2-3-1) Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Ντε Κάμπς, Γκλάβσιτς,(Τρουγιέ 90+3΄μ  Κόμπα,(Μπερτόγλιο 71΄) Ασεχναούν, Μύγας, Γκαρσία( Μωραίτης 

Κηφισία( Κώστας Μπράτσος) (4-2-3-1) Αναγνωστόπουλος, Μιλίσεβιτς,(Γιόβανσιτς 78΄) Τσάπαν, Τεϊσέιρα, Γκόμπελιτς,(Τετέι 46΄) Σνιντερλέν,(Πρίτσας 64΄) Τσανάτζιγια,Σολόα 64΄) Μπιφουμά, Μπαρμπόσα Σάντος, Μενέντεθ,( Κλωναρίδης 46΄) Οζέγκοβιτς 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code